Microsoft lanceert Windows 10 May 2021 Update en dus kun je hem nu downloaden op je computer

Inhoudsopgave:

Microsoft lanceert Windows 10 May 2021 Update en dus kun je hem nu downloaden op je computer
Microsoft lanceert Windows 10 May 2021 Update en dus kun je hem nu downloaden op je computer
Anonim

Windows 10 Spring Update is nu een realiteit. In stilte heeft Microsoft ons verrast en lancering van Windows 10 mei 2021 Update, een update die, zoals gewoonlijk, progressief zal zijn en de komende dagen en weken op computers zal verschijnen.

Als je een compatibel apparaat hebt, is het slechts een kwestie van tijd voordat de update arriveert. We hebben echter al verschillende keren opgemerkt dat het een kleine update is en daarom we gaan heel weinig nieuwe functies vinden Een update die ook, nu we zullen zien hoe deze kan worden gedownload en zelfs de update geforceerd.

Een progressieve release

mei 2021
mei 2021

Windows 10 mei 2021 Update is een lichte update. Voorlopig kunnen we het alleen downloaden als we "Windows Update" gebruiken en op "Controleren op updates" klikken. Als we het beschikbaar hebben, moeten we gebruik deoptie "Download en installeer nu"

Onder de nieuwigheden die door deze update worden aangeboden, kunnen we het feit benadrukken dat gebruikers eindelijk ondersteuning voor meerdere camera's voor Windows kunnen inschakelen Hallo, iets dat kan worden gebruikt als we camera's hebben compatibel met Windows Hello, zowel extern als geïntegreerd.

Microsoft verbetert ook de beveiliging door de prestaties van Windows Defender Application Guard te optimaliseren en door extra prestatieverbeteringen toe te voegen voor de Management Instrumentation Group Policy Service Windows (WMI) (GPSVC).

Deze update beëindigt het leven van Microsoft's Edge Legacy browser, die nu volledig is vervangen door de nieuwste op Chromium gebaseerde Edge. Met de update van Windows 10 mei 2021 verwijdert Microsoft de klassieke browser en kunnen gebruikers niet langer beide versies van Edge gebruiken.

Hoe te downloaden Windows 10 mei 2021 Update

update
update

We hebben al gezien dat de traditionele downloadmethode via Windows Update alleen beschikbaar is als wij degenen zijn die de update zoeken en als we deze handmatig downloaden. Maar naast dit systeem zijn er andere methoden waarmee u, net als bij andere gelegenheden, de update kunt forceren. Het zijn de tools Media Creation Tool en met een ISO-image

Dat gezegd hebbende, raadt Microsoft's recente geschiedenis met updates aan voorzichtig, voorzichtig en geduldig te wachten totdat de _update_ onze computers bereikt om mogelijke bugs te voorkomen die kunnen optreden. Zelfs Microsoft zelf raadt het gebruik van dit systeem niet aan.

Update 2
Update 2
Update 3
Update 3

Dankzij het hulpprogramma Media Creation Tool, waarvan we het gebruik al op andere momenten hebben gezien, is het mogelijk om Windows 10 mei 2021 Update te installeren voordat het publiekelijk beschikbaar is. U hoeft alleen Media Creation Tool te downloaden en de stappen te volgen die het hulpprogramma zelf beschrijft om over de nieuwste versie van Windows 10 te beschikken.

Screenshot 2021 05 19 Om 11 07 52
Screenshot 2021 05 19 Om 11 07 52

Bovendien kunnen we een ISO-image downloaden waarmee we naar de nieuwste versie van Windows kunnen springen. We moeten alleen degene vinden die overeenkomt met de versie van Windows die we gebruiken, aangezien de ISO-images van Windows 10 May 2021 Update beschikbaar zijn in 64-bits en 32-bits formaten. Om de versie te controleren die overeenkomt met onze apparatuur, moeten we toegang krijgen tot "Instellingen > Systeem > Over"

Populair onderwerp