Teams concurreert al met WhatsApp onder familie en vrienden: het laat maximaal 300 mensen toe in videogesprekken

Inhoudsopgave:

Teams concurreert al met WhatsApp onder familie en vrienden: het laat maximaal 300 mensen toe in videogesprekken
Teams concurreert al met WhatsApp onder familie en vrienden: het laat maximaal 300 mensen toe in videogesprekken
Anonim

Het heeft bijna een jaar geduurd, maar uiteindelijk heeft Microsoft Teams al het nieuws gebracht dat het had aangekondigd en dat ze hun aanvraag voor oproepen en videogesprekken wilden indienen een applicatie om te waarderen in de gezinsomgevingEn het is dat Teams tot nu toe het stempel had van een toepassing voor professioneel gebruik.

Microsoft Teams, een van de meest succesvolle apps in de pandemie, is nu beschikbaar voor gratis persoonlijk gebruik onder vrienden en familie en wordt zo een grote rivaal voor applicaties die tot nu toe werden in deze omgeving gebruikt. WhatsApp, Telegram. Zoom of Facebook Messenger hebben nu een nieuwe concurrent op de markt.

Tot 300 personen en Samen-modus

Samen modus
Samen modus

Microsoft stelt familie en vrienden in staat om Teams te gebruiken met functies zoals de mogelijkheid om maximaal 24 uur met maximaal 300 mensen te vergaderen. Een soort lancering "aanbieding", want na (Microsoft zegt niet wanneer) gratis groepsgesprekken worden beperkt tot maximaal 100 personen voor een uur Wat ze hebben aangekondigd is dat met minder gebruikers, die 24 uur blijven behouden.

Dit is een functie die beschikbaar is voor Teams op iOS en Android, maar ook op internet, mobiele apps en desktop-apps. Een functionaliteit waarmee mensen op een gemakkelijke manier kunnen chatten, videogesprekken voeren en agenda's, locaties en bestanden delen.

Samen
Samen

Maar het is niet de enige nieuwigheid en nu kun je met Teams ook de "Mode Together" of "Mode Together" op persoonlijk niveau activeren. Een functie die wordt ondersteund door het gebruik van kunstmatige intelligentie om de achtergrond weg te snijden die in de oproep van elke persoon verschijnt. Het "blijft" alleen bij het silhouet van de interveniƫnte om een soort avatar te creƫren die hij vervolgens in een vooraf bepaalde virtuele omgeving plaatst, zoals een klaslokaal met virtuele stoelen, een rechtbank of een cafetaria.

Al deze innovaties gericht op het gebruik van Teams in de persoonlijke sfeer zijn beschikbaar in versies van Teams die kunnen worden gedownload op iOS, Android, desktopversies of met de versie van Teams op het web.

Microsoft Teams

  • Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
  • Download het op: Google Play
  • Download het op: App Store
  • Prijs: Gratis
  • Categorie: Bedrijf

Populair onderwerp