Outlook is bijgewerkt op iOS en Android: plattegronden kunnen nu worden toegevoegd aan boekwerkruimten

Inhoudsopgave:

Outlook is bijgewerkt op iOS en Android: plattegronden kunnen nu worden toegevoegd aan boekwerkruimten
Outlook is bijgewerkt op iOS en Android: plattegronden kunnen nu worden toegevoegd aan boekwerkruimten
Anonim

Microsoft's Outlook-app is zojuist geüpdatet voor zowel Android als iOS. Een update die een nieuwe functie met zich meebrengt waarmee gebruikers plattegronden aan hun werkruimten kunnen toevoegen om afspraken en vergaderingen beter te organiseren.

Outlook met deze verbetering is een tastbaar bewijs van Microsoft's interesse in de professionele markt. Deze tool stelt u in staat om uw werkagenda beter te organiseren voorkomt problemen veroorzaakt door toeval met andere mensen.

Organisatie op het werk verbeteren

Outlook
Outlook

De aankondiging is gedaan door Microsoft via het beheercentrum van Microsoft 365. Een update, zoals elders het geval is, wordt geleidelijk uitgerold naar de mobiele client van Outlook voor beide besturingssystemen.

Dankzij deze tool kunnen gebruikers verschillende plattegronden toevoegen om ze toe te voegen aan hun werkruimten en bij het boeken zijn ze niet beperkt, zoals voorheen, tot één enkele zone.

De enige vereiste is dat IT-beheerders eerst plattegronden moeten toevoegen in het Microsoft 365-beheercentrum voor gebruikers in de organisatie.

Deze tool is de aanvulling waarop u in staat stelt een werkruimte te reserveren en in feite gelden dezelfde beleidsregels en regels als voor reserveringen van vergaderruimten.

Het verschil is dat bij het reserveren van een werkruimte, gebruikers het aantal te reserveren werkruimten moeten specificeren en de minimale duur van de reservering.

Om een abonnement toe te voegen, moet je de "Instellingen" van de kalender openen en op de knop drukken "Werkruimte reserveren"Volgende, u moet uw Outlook-agenda openen en op de optie "Reserve a workspace" drukken. Op dat moment moet u de ruimte specificeren door door de beschikbare plattegronden te bladeren.

Microsoft Outlook

  • Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
  • Download het op: Google Play Store
  • Download het op: App Store
  • Prijs: Gratis
  • Categorie: Aanpassing

Populair onderwerp