Dit is hoe Microsoft wil dat Kladblok altijd up-to-date is nu het een zelfstandige app is

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Microsoft wil dat Kladblok altijd up-to-date is nu het een zelfstandige app is
Dit is hoe Microsoft wil dat Kladblok altijd up-to-date is nu het een zelfstandige app is
Anonim

Het was eind maart 2021 toen "Notepad" onafhankelijk werd van Windows. De populaire tool werd geteld als een zelfstandige app met Windows 10 build 21337 en krijgt nu een upgrade naar favor always being up-to-date

Kladblok is niet langer afhankelijk van Windows en grote updates van Microsoft voor verbeteringen en nieuwe functies. Sinds de eerder genoemde build kan "Notepad" worden bijgewerkt via de Microsoft Store en om ons te helpen er geen te missen, heeft Microsoft een waarschuwingssysteem geïntroduceerd.

Snelle updates

Waarschuwing
Waarschuwing

Dit is een nieuwe functie die op Twitter wordt herhaald door Alex Ionescu, interne Windows-onderzoeker en VP van Endpoint Engineering bij CrowdStrike. Een waarschuwingstype dat gebruikers waarschuwt wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is.

Vanaf nu en bij iedereen die deel uitmaakt van het Dev Channel, kan bij het openen van ·Notepad· van Windows 10 een waarschuwing verschijnen dat waarschuwt dat er een update is in de Microsoft Store.

Dit is wat Ionescu bevestigt, hoewel ze van Bleeping Computer waarschuwen voor een ander proces. En het is dat wanneer "Kladblok" wordt geopend en een nieuwe versie wordt gedetecteerd, dit is gesloten en automatisch opnieuw is opgestart om de nieuwste versie te gebruiken. Een proces dat ook de inhoud van de vorige vensters zal herstellen.

Afgezien van de manier waarop "Notepad" nu updates krijgt van de Microsoft Store, is de waarheid dat de komst van verbeteringen en nieuwe functies zou moeten versnellen door niet afhankelijk te zijn van een belangrijke update door Windows.

Je kunt "Kladblok" downloaden via deze link in de Microsoft Store.

Windows Kladblok

  • Download het op: Microsoft Store
  • Prijs: Gratis
  • Categorie: Productiviteit

Populair onderwerp