Microsoft werkt Visual Studio Code bij met nieuwe sneltoetsen, terminalverbeteringen en meer

Inhoudsopgave:

Microsoft werkt Visual Studio Code bij met nieuwe sneltoetsen, terminalverbeteringen en meer
Microsoft werkt Visual Studio Code bij met nieuwe sneltoetsen, terminalverbeteringen en meer
Anonim

Microsoft heeft Visual Studio Code bijgewerkt, de gratis broncode-editor ontwikkeld door Microsoft voor Windows, Linux en macOS en uitgebracht in 2015. Een tool die nu beschikbaar is in de versie 1.56 en arriveert met correcties en bugfixes, evenals verbeteringen voor gebruikers.

Na lang wachten komt de nieuwe versie met wijzigingen die het gebruik gemakkelijker maken, zoals nieuwe toetscombinaties. Op dezelfde manier heeft de geïntegreerde terminal ook een nieuwe terminalkiezer gekregen en zijn er ook wijzigingen in het gebruik van profielen.

Nu toegankelijker

StudioCode
StudioCode

Visual Studio Code in versie 1.56 arriveert met nieuwe sneltoetsen die het gebruik gemakkelijker maken Standaard sneltoetsen kunnen worden verwijderd of aangepaste sneltoetsen kunnen worden toegevoegd via het toetscombinatiesysteem.

  • Verplaatsen naar vorige terminal - Ctrl+PageUp(macOS Cmd+Shift+])
  • Ga naar de volgende terminal - Ctrl+PageDown(macOS Cmd+shift+[)
  • Focus Terminal-tabbladweergave - Ctrl+Shift+(macOS Cmd+Shift+)

Ook een nieuwe terminalselector, nu meer aanpasbaar, waarmee je nu verschillende shells kunt starten, zoals PowerShell- of WSL-distributies.

In deze nieuwe versie worden bestanden met de extensies.xsession en.xprofile nu herkend als shellscripts en ondersteuning voor lettertypen in preview-modus komt eraan bij gebruik van de MarkDown-taal.

Terminal Tab Preview arriveert, waardoor het gemakkelijk is om open terminalbeheer te bekijken. Ondersteuning voor pictogrammen en omgevingen is ook geïntegreerd en het is mogelijk dat geactiveerde extensies automatisch worden bijgewerkt.

Ook zijn aangepaste dialoogvensters gereviseerd en nu editorresolutie en notitieboeken kunnen worden aangepast En voor degenen die net zijn begonnen, hebben ze nieuwe introductievideo's toegevoegd om te beginnen met VS Code en werk met C++. U kunt de nieuwste versie downloaden via deze link.

Populair onderwerp