Microsoft brengt mei-update uit voor Xbox: snelle hervattingsverbeteringen, audio-doorvoer, nieuwe dynamische achtergrond en meer

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt mei-update uit voor Xbox: snelle hervattingsverbeteringen, audio-doorvoer, nieuwe dynamische achtergrond en meer
Microsoft brengt mei-update uit voor Xbox: snelle hervattingsverbeteringen, audio-doorvoer, nieuwe dynamische achtergrond en meer
Anonim

Als dinsdag de hoofdrolspeler de May Patch Tuesday voor Windows 10 was, moeten we nu verwijzen naar de update van mei voor Xbox, een update die al beschikbaar is voor Microsoft-consoles en die verbeteringen en bugfixes met zich meebrengt.

Deze update biedt een grote verbetering van de functie Snel hervatten, het systeem dat is geïntroduceerd door de Xbox Series X | S waarmee je kunt schakelen tussen verschillende spellen en verder kunt gaan met onze spellen vanaf het punt waar we de vorige keer waren gebleven. Er komt ook ondersteuning voor passthrough-audio, een nieuwe dynamische achtergrond en meer verbeteringen.

Snel hervatten verbeteringen

Xbox
Xbox

Quick Resume laat gamers naadloos schakelen tussen recent gespeelde titels, een functie exclusief voor Xbox Series X | Ja, hoewel tot nu toe niet eenvoudig was om te controleren welke games in de wachtstand stonden voor het geval we een snelle start willen doen.

Met de nieuwste update die is uitgebracht voor Xbox, worden nu alle ondersteunde games automatisch toegevoegd aan Snel hervatten onder 'Mijn games en apps'. Deze nieuwe groep verbetert de toegang door te kunnen pinnen op de Xbox-desktop.

Dit maakt de toegang gemakkelijker en het zal gemakkelijker zijn om een spel uit de groep te verwijderen in Snel hervatten door op de "Menu"-knop te drukken. De enige vereiste is dat het compatibele games zijn met deze functie, iets dat nu gemakkelijker te controleren is.

Met deze update kun je controleren of een game Quick Resume ondersteunt dankzij een nieuw label dat verschijnt als je op de knop "Xbox Guide" drukt. Bovendien verbetert deze update de laadtijden van Quick Resume.

Hogere kwaliteit audio en meer

doorgang
doorgang

Maar deze verbeteringen gericht op Quick Resume zijn niet de enige verandering in de Xbox Series X | S en dus komt met een andere functie, zoals ondersteuning voor Passthrough-audio Met dit systeem zijn toepassingen zoals Netflix, Disney+ toegestaan. Plex…verbeter geluid door audiodecodering van media-apps op uw compatibele HDMI-apparaten de console te laten omzeilen voor een betere luisterervaring bij gebruik van een extern geluidssysteem. Om te beginnen is er een nieuwe "Passthrough"-knop toegevoegd aan het Xbox-audio-instellingenscherm.

Bijnamen
Bijnamen

Er is ook een nieuwe dynamische achtergrond. Ja met de Xbox Series X | Ja, dynamische achtergronden zijn gearriveerd, nu is de geanimeerde achtergrond "Motes" gearriveerd. Je kunt de nieuwe Motes Live Wallpaper vinden op "Instellingen > Algemeen > Personalisatie > Mijn Achtergrond > Live Wallpaper"

Microsoft heeft zijn Xbox-apps voor iOS en Android bijgewerkt en biedt nu een nieuw meldingssysteem met een pushmelding die je laat weten wanneer je favoriete vrienden online zijn. Bovendien hebben ze de prestatiespelpagina's bijgewerkt om spelstatistieken toe te voegen, waaronder 'speeltijd'. Ze hebben ook enkele wijzigingen aangebracht die de prestaties verbeteren bij het laden van het tabblad Chats en het verzenden van berichten in de applicatie.

Ten slotte kondigen ze aan dat de Xbox One Smartglass-app voor Windows 10 in juni niet langer beschikbaar zal zijn. De SmartGlass-app wordt verwijderd uit de Microsoft Store en er komen geen updates meer voor degenen die de app al op hun apparaat hebben gedownload. Je kunt de Xbox-app voor Windows 10 pc blijven gebruiken om nieuwe games te ontdekken en te downloaden met Xbox Game Pass, te zien wat je vrienden spelen en met ze te chatten op pc, mobiel en Xbox-consoles.

Populair onderwerp