Bladwijzers, browsegeschiedenis en andere informatie importeren naar Edge vanuit andere browsers

Inhoudsopgave:

Bladwijzers, browsegeschiedenis en andere informatie importeren naar Edge vanuit andere browsers
Bladwijzers, browsegeschiedenis en andere informatie importeren naar Edge vanuit andere browsers
Anonim

Misschien heb je met de komst van de nieuwe Edge ervoor gekozen om de sprong naar de nieuwe browser te maken. Als dit uw geval is en u niet weet hoe u uw bladwijzers, aanmeldingen en andere kunt importeren, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is een heel eenvoudig proces om uit te voeren, zodat we alle informatie hebben die we al hadden opgeslagen in de browser die we gebruikten.

Zonder dat we applicaties van derden hoeven te gebruiken, alleen via de opties die Edge biedt, kunnen we bladwijzers, browsegeschiedenis, wachtwoorden, creditcardgegevens, cookies…en u importeren kan deze gegevens importeren uit Chrome, Firefox of een andere browser. Dit zijn de stappen die u moet volgen.

Importeren uit Chrome, Firefox, Safari…

importeren 1
importeren 1

Als je Firefox, Chrome of een andere browser gebruikt en je begint Edge te gebruiken en je wilt alle gegevens hebben die je hebt gegenereerd, hoef je alleen maar door de " Instellingen" opties browser.

Klik gewoon op het Edge-menu met behulp van de drie stippen in de rechterbovenhoek. We zullen toegang krijgen tot het "Instellingen"" menu en daar moeten we kijken naar het "Profielen" tabblad dat aan de linkerkant verschijnt.

importeren 2
importeren 2

Bij het invoeren van "Profielen" moeten we "Bladwijzers importeren uit een andere browser" selecteren, waar wanneer ingedrukt, Edge een drop- down met verschillende ondersteunde browsers. In mijn geval verschijnt Chrome, Firefox (de normale versie en de Nightly-versie), Safari en zelfs via een HTML-bestand. In het geval van Firefox kan het worden geïmporteerd, maar met beperkingen.

Chroom
Chroom

We kunnen ook het profiel kiezen waarnaar die informatie moet worden geïmporteerd, wat vooral handig is als de computer wordt gedeeld met andere gebruikers en voor elke gebruiker een profiel is ingeschakeld.

Profiel
Profiel

Onder de informatie die we kunnen importeren naar Edge, zijn er verschillen afhankelijk van de herkomst van de gegevens die we gaan importeren In het geval van Chrome als bron hebben we kan kiezen tussen "Favorieten of Bladwijzers", "Opgeslagen wachtwoorden", "Persoonlijke informatie", "Betalingsinformatie", "Browsegeschiedenis", "Instellingen", "Open tabbladen" en "Extensies".

van Chrome
van Chrome

Als we Firefox gebruiken als de bron van de gegevens, hebben we de mogelijkheid om te kiezen tussen "Favorieten of bladwijzers", "Persoonlijke informatie" en "Browsegeschiedenis". Integendeel, vanuit Safari is het alleen mogelijk om de "Browsegeschiedenis" te importeren.

firefox
firefox
Safari
Safari

Met dit systeem kun je op Edge rekenen met alle informatie (of bijna alle, afhankelijk van de browser) die je had gegenereerd met andere alternatieven zoals Chrome, Firefox of Safari en op deze manier bespaar kostbare tijd en vermijd het handmatig invoeren van gegevens

Populair onderwerp