Microsoft test al de functie waarmee webpagina's in Edge Canary tussen Windows- en Android-apparaten kunnen worden verzonden

Inhoudsopgave:

Microsoft test al de functie waarmee webpagina's in Edge Canary tussen Windows- en Android-apparaten kunnen worden verzonden
Microsoft test al de functie waarmee webpagina's in Edge Canary tussen Windows- en Android-apparaten kunnen worden verzonden
Anonim

Microsoft test een nieuwe verbetering aan Edge voor Windows 10 en Android waarmee webpagina's kunnen worden gedeeld op verschillende apparaten Een optie die momenteel alleen beschikbaar is binnen de Channel Canary, maar het zou moeten duurt niet te lang om naar de stabiele versie te gaan.

Wat deze nieuwe tool doet, is een nieuwe functie inschakelen waarmee je tabbladen tussen verschillende apparaten kunt verzenden. Met de naam "Verzenden naar mijn apparaten", kunt u pagina's gemakkelijker en gemakkelijker delen met andere apparaten.

Voor Windows 10 en Android

Kant
Kant

De functie "Verzenden naar mijn apparaten" is niet iets nieuws. Een functie die al beschikbaar is in Chromium, meer bepaald in Chrome, waar deze sinds 2019 aanwezig is. Een tool die het gemakkelijk maakt om een website te delen zonder bladwijzers, tabbladsynchronisatie, de geschiedenisfunctie of het verzenden van de link naar onszelf via Telegram of e-mail.

Om de functie "Verzenden naar mijn apparaten" te gebruiken, moet u Microsoft Edge Canary op versie 92.0.873.0 of hoger op uw computer gebruiken en versie 92.0.870.0 van Canary op de Android-telefoon en natuurlijk Edge gebruiken en synchronisatie ingeschakeld hebben.

Om deze functie op uw computer te gebruiken, klikt u met de rechtermuisknop op een link of tabblad en selecteert u de "Koppeling verzenden naar"-optie en kiest u het apparaat waarnaar u het wilt verzendenU kunt de functie ook rechtstreeks vanuit de adresbalk openen.

vanaf de pc
vanaf de pc

Op deze manier bereikt de pagina de Android-telefoon en zien we een melding op het scherm met de URL, de naam van de pagina en het apparaat van die je hebt gedeeld.

Van Android
Van Android

Windows nieuwste afbeeldingen

In het geval van Microsoft Edge voor Android, moet u op de optie "Delen op mijn apparaat" drukken die u in het menu vindt "Delen "en selecteer het apparaat in de lijst. De link verschijnt onmiddellijk in het meldingscentrum van Windows 10. Als u op de melding op Android of Windows klikt, wordt de gedeelde pagina in Microsoft Edge geopend.

Deze functie komt naar Microsoft Edge voor Windows 10 en Android, hoewel we hebben getest en het is momenteel niet beschikbaar op onze pc, dus het kan een progressieve release zijn van de serverkant. Evenzo is het te hopen dat deze nieuwe functie binnenkort op macOS zal verschijnen.

Edge Canarische

  • Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
  • Download het op: Google Play
  • Prijs: Gratis
  • Categorie: Communicatie

Populair onderwerp