Microsoft werkt Formulieren bij: u kunt de tekst nu aanpassen met vet, cursief en onderstreept

Inhoudsopgave:

Microsoft werkt Formulieren bij: u kunt de tekst nu aanpassen met vet, cursief en onderstreept
Microsoft werkt Formulieren bij: u kunt de tekst nu aanpassen met vet, cursief en onderstreept
Anonim

Misschien heb je ooit Microsoft Forms gebruikt. Een tool gelanceerd om het hoofd te bieden aan de steeds wijdverbreidere Google Apps en de grotere aanwezigheid van Apple in de onderwijssector. Een hulpprogramma dat nu verbetert door de mogelijkheid te verwerven om de teksten die we invoeren op te maken

Met Microsoft Forms kunnen gebruikers quizzen maken. Op deze manier en in een zeer korte tijd is het gemakkelijker om enquêtes te maken met vragen of ze nu open of meervoudig zijn, de mogelijkheid om classificaties vast te stellen… en de mogelijkheid om de resultaten te tonen in de vorm van grafieken.

Cursief, vet en onderstreept

MicrosoftFormulieren
MicrosoftFormulieren

Microsoft Forms is een verbintenis om het gebruik van de cloud in educatieve omgevingen te promoten. We hebben gezien hoe Forms werd geïntegreerd met OneNote en nu met deze verbetering willen ze ze willen dat het aan aanpassingscapaciteit wint en ook aan potentieel.

formulieren
formulieren

Tekstopmaakmogelijkheden komen eraan, een verbetering die het voor gebruikers gemakkelijker maakt om professioneel ogende enquêtes en vragenlijsten te ontwerpen. Een verbetering die is uitgerold naar Office 365-abonnees.

Gebruikers van formulieren kunnen nu tekst vet, cursief of onderstreept gebruiken met elke tekst die ze toevoegen. Het doel is om het gemakkelijker te maken om segmenten van de tekst te onderscheiden en te benadrukken om het begrip van het geheel te verbeteren.

Om deze functie te testen, hoeven we alleen de vragenlijst te openen waarvan we de tekst willen opmaken en markeer het gekozen gebied met de muis Dan kunnen we de optie kiezen om te onderstrepen, cursief of vet van de zwevende werkbalk of gebruik een van de volgende opdrachten:

  • CTRL/Cmd + B om vetgedrukt te gebruiken
  • CTRL/Cmd + I om cursief te gebruiken
  • CTRL/Cmd + U om het onderstrepingstype te gebruiken

De mogelijkheid om tekst op te maken is een standaardfunctie voor alle gebruikers van Microsoft Forms, hoewel het even kan duren voordat deze beschikbaar is, omdat Microsoft het geleidelijk uitrolt, en verwacht dat het eind mei klaar zal zijn.

Populair onderwerp