Microsoft wil het standaardlettertype in Office wijzigen en opent een poll om de favoriet te selecteren

Inhoudsopgave:

Microsoft wil het standaardlettertype in Office wijzigen en opent een poll om de favoriet te selecteren
Microsoft wil het standaardlettertype in Office wijzigen en opent een poll om de favoriet te selecteren
Anonim

Calibri is het lettertype gebruikt door Microsoft voor zijn Office-toepassingen sinds 2007, een lettertype dat het nu wil vervangen en hiervoor heeft het een proces geopend waarin ze zijn gebruikers die degene kiezen die ze het leukst vinden uit in totaal vijf verschillende bronnen.

Calibri is een lettertype dat standaard is gebruikt in de Office-suite die Times New Roman in Microsoft Word en Arial in PowerPoint, Outlook en Excel heeft vervangen. En nu wachten we op een nieuwe verandering.

De gebruiker is degene die kiest

bronnen
bronnen

Om het lettertype te kiezen dat Office-toepassingen standaard zullen gebruiken, Microsoft heeft in totaal vijf nieuwe lettertypen in gebruik genomen voor gebruikers die betrokken zijn bij de ontwikkeling om uit te kiezen door uw antwoorden hierin achter te laten link.

De vijf originele aangepaste lettertypen die Calibri als standaard willen vervangen, hebben de namen Tenorite, Bierstadt, Skeena, seaford en Grandview.

tenorite
tenorite

Tenorite: Tenorite, gemaakt door Erin McLaughlin en Wei Huang, is een mix tussen schreefloos en Times New Roman, ideaal om te lezen op kleine schermformaten.

Bierstadt
Bierstadt

Bierstadt – Gemaakt door Steve Matteson, Bierstadt is een nauwkeurig schreefloos lettertype geïnspireerd op de Zwitserse typografie uit het midden van de 20e eeuw. Een veelzijdig lettertype dat eenvoud en rationaliteit op een zeer leesbare manier uitdrukt.

Skeena
Skeena

Skeena: Skeena, gemaakt door John Hudson en Paul Hanslow, is een schreefloos lettertype met een opvallend contrast tussen dik en dun. Skeena is ideaal voor hoofdtekst in lange documenten.

Seaford
Seaford

Seaford: Seaford, gemaakt door Tobias Frere-Jones, Nina Stössinger en Fred Shallcrass, is een schreefloos lettertype dat is geïnspireerd op oude lettertypen. De makers beweren dat het helpt om verschillen tussen letters te benadrukken, waardoor meer herkenbare woordvormen worden gecreëerd.

groots uitzicht
groots uitzicht

Grandview – Grandview, gemaakt door de Aaron Bell, is een schreefloos lettertype dat is afgeleid van klassieke Duitse weg- en spoorwegsignalisatie en bedoeld is om van een afstand leesbaar te zijn en in slechte staat verkeert.

Zowel het gekozen lettertype als de andere vier die dat niet zijn, worden onderdeel van de lettertypen in Office en kunnen op elk moment worden gebruikt.

Populair onderwerp