Microsoft bereidt wijzigingen voor in de Microsoft Store: nieuw design en meer faciliteiten voor ontwikkelaars

Inhoudsopgave:

Microsoft bereidt wijzigingen voor in de Microsoft Store: nieuw design en meer faciliteiten voor ontwikkelaars
Microsoft bereidt wijzigingen voor in de Microsoft Store: nieuw design en meer faciliteiten voor ontwikkelaars
Anonim

Wijzigingen worden voorbereid in de nieuwe applicatie die is ontworpen om toegang te krijgen tot de Microsoft applicatie store. Het bedrijf wil het heersende ontwerp in Sun Valley uitbreiden om een winkel te realiseren die visueel aantrekkelijker is, maar ook voorzichtiger is met ontwikkelaars.

Sun Valley lijkt geroepen te zijn om alles wat het Windows-ecosysteem omringt met zijn essentie te besproeien en de app store zou niet minder worden met een update die naar verwachting aan het einde van het jaar wordt toegepast en dat biedt esthetische verbeteringen, maar ook functionele verbeteringen

Een langverwachte verandering

Winkel 2
Winkel 2

En is dat de nieuwe applicatie om toegang te krijgen de Microsoft Store nieuwe ontwerpen zal debuteren waarin er veranderingen zijn in WinUI, vloeiendere animaties en nieuwe pictogrammen. Het blijft een app van het UWP-type en wordt maandelijks bijgewerkt met nieuwe functies.

Microsoft's doelen zijn onder meer het verbeteren van de download- en installatie-ervaring, vooral als het gaat om het gebruik van grote applicaties en games. Een winkel die ook ontwikkelaars meer zal verwennerij dankzij drie grote veranderingen:

  • Ontwikkelaars verstuur onverpakte Win32-applicaties naar de Store, in EXE- of MSI-indeling.
  • In dit opzicht zullen geïnteresseerde ontwikkelaars zelfs de app kunnen hosten en updates kunnen pushen via hun eigen CDN.
  • En niet in de laatste plaats, Microsoft zal ontwikkelaars toestaan hun eigen inkomstenstromen in de app te gebruiken, zodat ze het Microsoft-platform kunnen omzeilen, of en hoe ze meetellen in Windows Central, Microsoft accepteert geen app-slicing door ontwikkelaars om te profiteren van in-app-commerce.

Dit zijn belangrijke wijzigingen, want tot nu toe moeten ontwikkelaars die een app uploaden hun Win32-toepassing als een MSIX porten. Bovendien zijn ze gedwongen gebruik te maken van het handelsplatform en updatebeleid van Microsoft, een van de werkpaarden van de afgelopen maanden.

Het uiteindelijke doel is om het gemakkelijker te maken voor ontwikkelaars om apps te uploaden en te hosten in de Microsoft Store en daarbij de app store een meer open ruimte te maken waar het gemakkelijker is om apps te vinden.

De nieuwe winkel zou in de tweede helft van het jaar een realiteit moeten zijn, misschien samenvallend met de komst van de update naar Windows 10 Sun Valley en daarvoor een versie in voorbeeld om mogelijke fouten op te poetsen.

Populair onderwerp