Microsoft kondigt Visual Studio 2022 aan: de proefversie komt in de zomer aan en is 64-bit

Inhoudsopgave:

Microsoft kondigt Visual Studio 2022 aan: de proefversie komt in de zomer aan en is 64-bit
Microsoft kondigt Visual Studio 2022 aan: de proefversie komt in de zomer aan en is 64-bit
Anonim

Microsoft heeft de preview-versie van Visual Studio 2022 aangekondigd en deze zit boordevol nieuwe functies, iets logisch als we er rekening mee houden dat de huidige versie 2019 is. Een Visual Studio 2022 die opv alt het omarmen van de 64-bit, zoals Microsoft al heeft gedaan met andere applicaties.

Visual Studio is een van de vlaggenschipapplicaties van Microsoft. Een hulpprogramma dat ontwikkelaars in staat stelt om webapplicaties of webservices te bouwen in elke omgeving die het. NET-platform ondersteunt. Dit omvat webpagina's, videoconsoles, mobiele apparaten… We weten nu dat Visual Studio 2022 in de loop van de zomer in de proefversie zal aankomen.

Wijzigingen in de interface en 64 bits arriveren

Nieuwe pictogrammen
Nieuwe pictogrammen

Visual Studio 2022 komt in de loop van de zomer aan, waardoor ontwikkelaars de tijd hebben om de IDE te testen voordat de definitieve versie wordt uitgebracht. Een versie die vanaf het begin opv alt door de sprong naar 64 bits.

Visual Studio volgt in de voetsporen van andere apps zoals OneDrive, dat al de sprong naar 64-bit heeft gemaakt. Deze sprong maakt het echter niet onmogelijk om Visual Studio te gebruiken om 32-bits tools en applicaties te maken.

Naast de afschaffing van de beperking van 4GB, zal Visual Studio 2022 komen met een vernieuwde gebruikersinterface inclusief nieuwe pictogrammen Het zal ook ondersteuning bieden voor Cascadia Code en een nieuw lettertype Vaste breedte bedoeld om de leesbaarheid te verbeteren. Voor macOS maakt Visual Studio gebruik van de native gebruikersinterface. Markeer van de rest van de verbeteringen:

  • Compatibiliteit met. NET 6, Microsoft's framework voor het bouwen van web-, desktop- en mobiele applicaties voor meerdere besturingssystemen.
  • Compatibiliteit met. NET MAUI en ASP. NET Blazor.
  • Compatibiliteit met C++ 20-tools, de revisie van vorig jaar van de C++-taalstandaard.
  • Verbeteringen in de Intellicode engine AI om mogelijke problemen in de code in re altime te detecteren.
  • Integratie met Accessibility Insights, een tool waarmee u toegankelijkheidsproblemen in applicaties kunt detecteren.
  • De samenwerkingsfunctie 'Live Share' zal een tekstchat integreren.
  • Extra ondersteuning voor Git en GitHub.
  • Verbeterde code zoeken.

Voor nu het is niet bekend wanneer de definitieve versie van Visual Studio 2022 wordt uitgebracht, hoewel alles erop wijst dat we ondanks de naam een nieuw deel van de tool zullen hebben voor het einde van het jaar.

Populair onderwerp