Je kunt nu de nieuwe wallpapers downloaden die zijn uitgebracht door de Surface Laptop 4

Inhoudsopgave:

Je kunt nu de nieuwe wallpapers downloaden die zijn uitgebracht door de Surface Laptop 4
Je kunt nu de nieuwe wallpapers downloaden die zijn uitgebracht door de Surface Laptop 4
Anonim

De afgelopen week hebben we de nieuwe Surface Laptop-reeks herhaald die nu in verschillende landen kan worden geboekt, waaronder Spanje. Nieuwe generatie apparatuur met state-of-the-art hardware en die, zoals gewoonlijk, is voorzien van nieuwe aanpassingen met vernieuwde achtergronden.

Het is een van de gebruikelijke dingen bij elke nieuwe generatie van een product. Of het nu een pc, een tablet of een mobiel is, bij elke nieuwe release brengt de fabrikant nieuwe wallpapers uit die gebruikers downloaden voor hun computers en deze keer zou het niet anders zijn. Nieuwe Surface Laptop 4-achtergronden nu beschikbaar om te downloaden

In Full HD

Geld
Geld

En net zoals de Surface Laptop 4 in meerdere kleuren verkrijgbaar is, zijn de nieuwe achtergronden er in verschillende tinten. Afbeeldingen die u nu kunt downloaden als u het nieuwe model niet gaat kopen en toch wilt dat uw pc of tablet er zo goed mogelijk uitziet.

De nieuwe wallpapers zijn beschikbaar op Wallpaperhub en zijn ontdekt dankzij de collega's van Aggiornamenti Lumia. Nieuwe achtergronden die in twee verschillende resoluties kunnen worden gedownload. Enerzijds in Full HD-resolutie (1.920 x 1.080 pixels) en in een "Portret"- of "Potrait"-modus met een resolutie van 1.080 x 1.920 pixels.

Personalisatie is een van de sterke punten van Microsoft en daarom hebben we gezien hoe achtergronden kunnen worden aangepast met Bing-afbeeldingen of tot 8K-resoluties kunnen gebruiken. Evenzo lanceert Microsoft regelmatig thema-achtergronden die worden toegevoegd aan de volledige catalogus die we op het net kunnen vinden.

Zodra je de nieuwe set achtergronden hebt gedownload, is het toepassen ervan heel eenvoudig en hoef je alleen maar de route te openen "Instellingen", "Personalisatie" en "Thema's", waar we de achtergrond markeren die we willen gebruiken met het gemarkeerde thema. We kunnen ook de kleur aanpassen, nu met behulp van de route "Instellingen", "Personalisatie" en "Kleuren", waar we de achtergrondkleur markeren die we willen gebruiken met het gemarkeerde thema.

Populair onderwerp