Microsoft corrigeert overmatig gebruik van bestandsverkenners met deze update voor Windows 10 20H2 en 2004

Inhoudsopgave:

Microsoft corrigeert overmatig gebruik van bestandsverkenners met deze update voor Windows 10 20H2 en 2004
Microsoft corrigeert overmatig gebruik van bestandsverkenners met deze update voor Windows 10 20H2 en 2004
Anonim

Microsoft heeft een nieuwe optionele update uitgebracht voor computers met Windows 10 in versies 20H2 en 2004. Het is Build 19042.906, een build die patch KB5000842 bevat en die deel uitmaakt van de Updatecyclus maart 2021.

Een installatie die zowel online als via offline installatieprogramma's toegankelijk is en die, naast het toevoegen van nieuwe functies en kenmerken, focust op het oplossen van problemen en het verbeteren van de prestaties in sommige secties, in het geval van "File Explorer".

Bestandsverkenner gericht

ramen
ramen

Onder de verbeteringen en correcties die met deze build zullen komen, vinden we hoe Microsoft het bericht "Computerfilters" corrigeert door filters te gebruiken voor zoekopdrachten in de "File Explorer" Ook, een andere bug opgelost waarbij het zoekfilter niet meer reageert en crasht als de gebruiker het type filter probeert te wijzigen dat voor de zoekopdracht wordt gebruikt.

Bovendien heeft Microsoft vaste prestatieproblemen veroorzaakt door explorer.exe, die de prestaties van bestandsverkenner, taakbalk, actiecentrum beïnvloeden… Een proces dat een hoog verbruik van bronnen veroorzaakte, vooral wanneer andere applicaties draaien op de achtergrond.

Andere problemen die Microsoft heeft opgelost, hebben betrekking op de kleurweergave op sommige monitoren bij gebruik van de HDR-modus, waardoor kleuren worden weergegeven die donkerder zijn dan verwacht. Ze moeten worden weergegeven op de scherm. Bugs met synchronisatie van videoweergave bij gebruik van configuraties met meerdere monitoren zijn ook verholpen.

Deze patch verhelpt ook een probleem dat verhindert dat op Chromium gebaseerde Microsoft Edge werkt, een probleem dat optreedt wanneer Microsoft Edge wordt gebruikt in combinatie met Microsoft App-V en de lettertypen zijn ingeschakeld in de virtuele omgeving.

Opgelost ook problemen met muis- of toetsenbordverbindingen wanneer gebruikers bestanden of mappen verwijderen die zijn gesynchroniseerd met OneDrive. Bovendien verschijnt er een lange lijst met kleine reparaties en verbeteringen.

Een update die op de gebruikelijke manier kan worden verkregen, dat wil zeggen, door naar het gedeelte "Instellingen" te gaan en "Update en beveiliging" en vervolgens "Windows Update" in te voeren, waar het op dat moment zou moeten verschijnen in het gedeelte met beschikbare optionele updates. Als het niet verschijnt, kunt u het rechtstreeks downloaden van de updatecatalogus via deze link.

Populair onderwerp