Microsoft test al een verbindingsstatusindicator tussen mobiel en pc in de app Jouw telefoon

Inhoudsopgave:

Microsoft test al een verbindingsstatusindicator tussen mobiel en pc in de app Jouw telefoon
Microsoft test al een verbindingsstatusindicator tussen mobiel en pc in de app Jouw telefoon
Anonim

Microsoft gaat door met het toevoegen van functies en verbeteringen aan de app "Your Phone" en het verfijnen van de koppeling met "Your Phone Companion", de app die we op Windows 10 hebben waarmee je een Android-gebaseerde mobiel met de pc

Er zijn in de loop van de tijd verbeteringen gekomen, min of meer diep, en dus zien we nu hoe Microsoft een kleine toevoeging voorbereidt die echter niet onopgemerkt hoeft te blijven gezien het nut dat het kan bieden. Dit is een systeem om te waarschuwen wanneer de verbinding actief is

Waarschuw wanneer online

Ewqrpofweaa7qi9
Ewqrpofweaa7qi9

"Your Phone Companion" en "Your Phone" bestaan naast elkaar. En nu, om te controleren of de verbinding tussen mobiel en pc succesvol is, Microsoft voegt een verbindingsstatusindicator toe.

De uitrol vindt plaats voor degenen die deel uitmaken van het Insider-programma via een indicator in de zijbalk van de app die de gebruiker op de hoogte stelt wanneer de app communicatie tot stand brengt en wanneer pc en mobiel zijn zeker verbonden.

Een nieuwe verbetering die bijdraagt aan de verbeteringen die we al kennen en die Microsoft heeft geïmplementeerd en die bijvoorbeeld de synchronisatie mogelijk maken van de foto's die we op de mobiele telefoon hebben galerij, batterijstatus, toegang tot contacten, de mogelijkheid om berichten te beantwoorden of te schrijven of om telefoontoepassingen te bekijken vanaf het pc-scherm.

Deze verbetering wordt al geïmplementeerd door Microsoft en hopelijk duurt het niet te lang voordat we dit weerspiegeld zien in de applicatie die openstaat voor het grote publiek met meer compatibele telefoons.

Uw telefoonpartner

  • Prijs: Gratis
  • Ontwikkelaar: Microsoft
  • Download: Voor Android in Google Play Store

Populair onderwerp