Notepad wordt "onafhankelijk" van Windows 10: met build 21337 wordt het een standalone applicatie

Inhoudsopgave:

Notepad wordt "onafhankelijk" van Windows 10: met build 21337 wordt het een standalone applicatie
Notepad wordt "onafhankelijk" van Windows 10: met build 21337 wordt het een standalone applicatie
Anonim

Microsoft heeft een nieuwe build uitgebracht binnen het Insider-programma. Een build met het nummer 21337 en met onder meer de functie die "Kladblok" verandert in een onafhankelijke applicatie die kan worden gedownload en bijgewerkt in de Microsoft Store.

Vanaf deze update worden alle updates voor "Kladblok" uitgevoerd via de Microsoft Store, een gedrag dat we al in andere apps hebben gezien.

Downloadbaar van Microsoft Store

Cijfers
Cijfers

"Kladblok" is een van de iconische Windows-applicaties in al zijn versies. Aanwezig sinds het begin van Windows, de komst van een optioneel formulier was iets dat een jaar lang werd waargenomen, toen het gerucht ging dat het als een optie in de 20H1-tak zou kunnen komen.

De app "Kladblok" in Windows 10 heeft de laatste tijd nogal wat verbeteringen ondergaan We hebben gezien hoe het uw zoekopdrachten heeft geoptimaliseerd of de mogelijkheid heeft geïntegreerd om in te zoomen op tekst. Je hebt ook ondersteuning gezien voor uitgebreide zoekacties die eindigen op lijnen en een indicator voor niet-opgeslagen inhoud arriveert.

Alle tot nu toe kwamen deze updates via een systeemupdate, iets dat met deze verbetering niet meer nodig zal zijn, aangezien toegang tot nieuwe functies die worden vrijgegeven zal volstaan door toegang te krijgen tot de Microsoft Store en het downloaden van de nieuwste versie van "Kladblok".

Met deze maatregel wordt "Notepad" onafhankelijk van Windows 10 en samen met onafhankelijke updates feedback wordt gefaciliteerd met gebruikers, die nu suggesties en problemen direct in de app store kunnen doen.

Voorlopig is het een test, maar het is niet duidelijk of de "Kladblok"-update zal worden beperkt tot alleen de herfstupdate of het zal ook als een zelfstandige app voor oudere versies komen van het besturingssysteem, zoals versie 21H1 en 20H2.

Populair onderwerp