Dit is hoe Microsoft wil dat Xbox Game Pass wordt gebruikt op Android als je een telefoon met twee schermen hebt

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Microsoft wil dat Xbox Game Pass wordt gebruikt op Android als je een telefoon met twee schermen hebt
Dit is hoe Microsoft wil dat Xbox Game Pass wordt gebruikt op Android als je een telefoon met twee schermen hebt
Anonim

Microsoft blijft zijn gamingplatform verfijnen en nu is het de beurt aan de Xbox Game Pass-applicatie die kan worden gedownload van Google Play. Dit is de bètaversie, die wordt geleverd met de mogelijkheid om virtuele bedieningselementen te gebruiken en deze op het tweede scherm aan te passen

Het is waar dat het voorlopig een kleine marktniche is, maar Microsoft heeft besloten om zijn "videogame Netflix" in te schakelen, zodat degenen die een terminal met deze kenmerken hebben beter kunnen profiteren van de extensie op beide schermen.

Een Xbox op de Surface Duo

Compatibele spellen
Compatibele spellen

In die zin is het met de versie die nu kan worden gedownload van Xbox Game Pass, mogelijk om de aanraakbedieningen en knoppen te verplaatsen zodat ze een ruimte op de tweede scherm naar virtuele joystickmodus.

Een verbetering die in handen blijft van de ontwikkelaars, die verantwoordelijk zullen zijn voor het aanpassen van de relevante titels zodat ze gebruik kunnen maken van deze optie. Bovendien kunnen ze aangepaste bedieningselementen voor games maken, zodat de gebruikerservaring kan worden verbeterd.

Sommige titels ondersteunen zelfs het gebruik van gyroscopen van telefoons, zoals Gears of War 5, zodat gebruikers door het scherm kunnen scrollen met behulp van de gyroscoop.

Op deze manier legt Microsoft een extra steen in zijn gamingplatform, maar voegt het ook een pluspunt toe voor degenen die een telefoon beschouwen als een verlengstuk van een Xbox, belanden op de dat Microsoft begint met het voordeel van het hebben van de [Surface Duo](https://www.xataka.com/moviles/surface-duo-microsoft-announces-price-your-mobile-foldable-is-beschikbaar-van-september-united-states9, je dual-screen telefoon met Android.

Voor nu is ondersteuning voor telefoons met twee schermen beschikbaar alleen in de Xbox Game Pass-bèta (bèta) en hoewel het hopelijk zijn weg zal vinden naar de algemene versie, heeft heb nog geen datum vastgesteld dat het een mogelijkheid is.

Xbox Game Pass (bèta)

  • Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
  • Download het op: Google Play
  • Prijs: Gratis
  • Categorie: Amusement

Populair onderwerp