Edge is bijgewerkt in de Beta- en Dev-kanalen: de eerste wordt geleverd met verticale tabbladen en de tweede brengt versie 91 uit

Inhoudsopgave:

Edge is bijgewerkt in de Beta- en Dev-kanalen: de eerste wordt geleverd met verticale tabbladen en de tweede brengt versie 91 uit
Edge is bijgewerkt in de Beta- en Dev-kanalen: de eerste wordt geleverd met verticale tabbladen en de tweede brengt versie 91 uit
Anonim

Microsoft blijft de functies verbeteren die de ontwikkelingskanalen van zijn Edge-browser bereiken. De Canary-, Dev- en Beta-kanalen evolueren en nu zijn het de laatste twee, die interessant nieuws ontvangen, veranderingen die dan de stabiele versie moeten bereiken

In het geval van de bètaversie krijgt deze, naast andere verbeteringen, de mogelijkheid om verticale tabbladen te maken die we een paar dagen geleden in Canary zagen. Hun aankomst in het bètakanaal betekent dat er voor hen nog maar heel weinig over is om de stabiele versie te bereiken. Van zijn kant ontvangt the Dev Channel versie 91 nadat hij door het Canarische Kanaal is gegaan.

Verticale tabbladen en meer

Tabbladen kopiëren
Tabbladen kopiëren

In het geval van Edge in het bètakanaal is het bijgewerkt naar versie 90.0.818.8, zodat degenen die het gebruiken toegang hebben tot het maken van verticale tabbladen om de navigatieruimte te optimaliseren.

Het is het hoogtepunt, maar ook verbeteringen komen bij het werken met PDF-bestanden, een optimalisatie van de favorieten en geschiedenissectie, de mogelijkheid om collecties te sorteren of de komst van de Kids Modus in de profielkiezer, zodat ouders een lijst met toegestane sites en aangepaste thema's kunnen maken.

Nieuws
Nieuws

Het ontwikkelkanaal van zijn kant ontvangt al versie 91, met uitzondering van versie 90, die naar het bètakanaal gaat. Een sprong die het mogelijk maakt Wikipedia-pagina's nu te lezen in Immersive Reader met ingebouwde inhoudsopgave-ondersteuning. In deze release kunnen gebruikers nu on-demand wachtwoorden genereren vanuit het contextmenu. Dit is de volledige upgradelijst:

  • Er is een probleem opgelost waardoor Edge niet kon starten op apparaten waarop bepaalde VMware-software was geïnstalleerd.
  • Er is een probleem opgelost waarbij Edge zou starten met een nieuw profiel als de snelkoppeling die werd gebruikt om het te starten niet aangeeft welk profiel moet worden gebruikt.
  • Een bug in Linux opgelost waardoor pushmeldingen van websites niet werkten.
  • Er is een probleem opgelost waarbij soepel scrollen niet werkte op bepaalde apparaten.
  • Er is een probleem opgelost waarbij Smart Copy soms niet alle geselecteerde inhoud kopieert als een deel van het geselecteerde gebied van het scherm schuift.
  • Er is een probleem opgelost waarbij sneltoetsen om van tabblad te wisselen in de kioskmodus soms niet werkten.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de titel van het taakbalkpictogram van de webwidget leeg was.
  • Er is een probleem opgelost waarbij bepaalde Web Widget-knoppen soms niet zichtbaar waren.

Populair onderwerp