Skype is bijgewerkt en biedt nu ruisonderdrukking om de audio bij videogesprekken te verbeteren

Inhoudsopgave:

Skype is bijgewerkt en biedt nu ruisonderdrukking om de audio bij videogesprekken te verbeteren
Skype is bijgewerkt en biedt nu ruisonderdrukking om de audio bij videogesprekken te verbeteren
Anonim

Sprekend over applicaties die altijd verbonden moeten zijn, is om onder andere te spreken over Skype. Microsofts populaire applicatie is een van de klassiekers in een scenario waarin Zoom of Messenger en WhatsApp videogesprekken, om maar drie voorbeelden te geven, het steeds moeilijker maken.

En om een geldige optie voor gebruikers te blijven, is er niets beters dan constante verbeteringen aan te bieden. En dat is wat de nieuwste Skype-update naar het testkanaal brengt, dat een functie introduceert om de audio van videogesprekken te verbeteren.

Videogesprekken met betere geluidskwaliteit

Skype
Skype

De belangrijkste attractie van de nieuwste update, de aanwezigheid van een actief ruisonderdrukkingssysteem dat videogesprekken en -gesprekken duidelijker probeert te maken, ongeacht waar ze zich bevinden. Laten we afspreken.

Een systeem dat werkt door de interferentie te annuleren die in de vorm van geluid van buitenaf komt, dankzij een reeks microfoons die verantwoordelijk zijn voor het vastleggen van wat er rond de apparaten gebeurt en het uitzenden van een nieuwe golf die ze opheft.

Maar samen met actieve ruisonderdrukking komen er andere verbeteringen aan, minder prominent, maar niet minder belangrijk. Zo is er bijvoorbeeld WAM-ondersteuning toegevoegd aan Windows 10, zodat we niet elke keer dat we van account veranderen een wachtwoord hoeven in te voeren.

Er komt ook een functie aan waarmee we met een druk op de knop weten wie er aan een oproep deelneemt. Functies die gepaard gaan met een verandering van locatie in de "Privacy"-instellingen en prestatieverbeteringen.

Bovendien werkt Microsoft aan het bieden van ondersteuning voor Skype in Safari en voor Chromium-gebaseerde browsers. Ook wil webondersteuning toevoegen voor achtergrondvervaging, mogelijkheid om vergaderingen te vergrendelen of contacten te zoeken op telefoonnummer.

Skype

  • Ontwikkelaar: Skype
  • Download het op: Skype-pagina
  • Download het op: Google Play
  • Prijs: Gratis
  • Categorie: Communicatie

Populair onderwerp