Windows 10 20H2 komt nu naar computers met ondersteunde end-of-life-versies van Windows

Inhoudsopgave:

Windows 10 20H2 komt nu naar computers met ondersteunde end-of-life-versies van Windows
Windows 10 20H2 komt nu naar computers met ondersteunde end-of-life-versies van Windows
Anonim

Onlangs zagen we hoe de update van Windows 10 oktober 2020 een trage ontvangst had en vandaag het wordt overtroffen door Windows 10 2004, een update die nu bijna een jaar oud is.

Daarom is het niet verwonderlijk dat Microsoft de gedwongen implementatie van Windows 10 in zijn versie 20H2 verhoogt. Dit is een update die meer apparaten bereikt die het einde van de service naderen (EOS).

Het is tijd om te updaten

ramen
ramen

Om ervoor te zorgen dat de nieuwste update van het besturingssysteem meer computers bereikt, kunnen nu iedereen met een versie gelijk aan of later dan Windows 10 1809 vinden hoe de update eruitziet voor Update voor Windows 10 oktober 2020 door "Windows Update" uit te voeren.

Het bedrijf herha alt dezelfde stap die het al heeft gedaan met de gedwongen implementatie van Windows 10 2004 In dit geval zal de meest recente update computers bereiken met versies van Windows 10 die op het punt staan de ondersteuningslimiet voor hun versie van het besturingssysteem te bereiken.

Om de "begunstigden" van deze verbetering te bepalen, bepa alt Microsoft " met behulp van op machine learning gebaseerde training (Machine Learning)" apparaten die het einde van hun service naderen om ze automatisch bij te werken naar Windows 1 op versie 20H2.

Onthoud dat Microsoft met Windows 10 2004 al heeft gezorgd voor het informeren van gebruikers van niet-compatibele computers, dus als uw computer een van de mogelijke kandidaten is om deze update te ontvangen, maar tijd verstrijkt en u niet niet ontvangen, moet je controleren of je compatibele hardware hebt.

Windows-versies
Windows-versies

Het ondersteunde levensduurschema van de verschillende versies van Windows 10 maakt duidelijk dat de meest directe gevolgen hebben degenen zijn die Windows 10 op versie 1809 hebben voor een deel van de Enterprise, Education, IoT Enterprise varianten en iets verder, maar dan op een rij, Windows 10 in versie 1909 (Home, Pro, Pro Education, Pro for workstations), een versie die de komende maanden geüpdatet moet worden.

Populair onderwerp