Voorspellende tekst in Word: zo wil Microsoft ons helpen sneller en met minder fouten te schrijven

Inhoudsopgave:

Voorspellende tekst in Word: zo wil Microsoft ons helpen sneller en met minder fouten te schrijven
Voorspellende tekst in Word: zo wil Microsoft ons helpen sneller en met minder fouten te schrijven
Anonim

Microsoft blijft het pad volgen dat het met Office heeft uitgestippeld en als we een paar dagen geleden zagen hoe ze Office voor Windows en macOS aankondigden, zonder het abonnement van Office 365 te hoeven doorlopen, is het nu tijd om praten over Word en een van de verbeteringen die ze voorbereiden

We hebben het over voorspellende tekst die in maart naar Microsoft Word komt (we hebben de audiotranscriptie en dicteertool al gezien). Een functionaliteit die naar Office 365 zal komen met als doel gebruikers te helpen bij het maken van documenten met de bekende tekstverwerker.

Sneller en met minder fouten

Woord
Woord

Het verbergt geen geheimen als het gaat om voorspellend schrijven. Een bekende functie dankzij de toetsenborden die we op de mobiel kunnen gebruiken, als het dichtstbijzijnde voorbeeld en waarvan het doel niets anders is dan het schrijven te versnellen en de fouten die we kunnen maken te verminderen. En als het iets belangrijks is in een mobiel toetsenbord, laten we ons dan eens voorstellen in een tekstverwerker

Om van deze functie gebruik te kunnen maken, hoeft de gebruiker nergens tussen te komen. Het enige dat u hoeft te doen, is beginnen met schrijven en het systeem kan zelf termen voorstellen op basis van de context waarin uw tekst wordt gevonden. In feite leert deze functie van ons gebruik, dus het wordt steeds nauwkeuriger.

Bovendien is voorspellend typen gemakkelijk te gebruiken, aangezien u alleen het toetsenbord hoeft te gebruiken. We kunnen de voorgestelde woorden accepteren met behulp van de tabulator of ze afwijzen met de Esc-toets. Dit is hoe ze het uitleggen in Microsoft:

Word krijgt een functie die Microsoft ook heeft uitgebracht voor Outlook op Windows-, Android- en iOS-versies. Het gaat om het optimaliseren van de tijd die we nodig hebben om een tekst te schrijven, het minimaliseren van fouten en het besparen van waardevolle seconden.

Populair onderwerp