Met de Companion-applicatie van Your Phone kunt u al mobiele functies vanaf de pc activeren of deactiveren

Inhoudsopgave:

Met de Companion-applicatie van Your Phone kunt u al mobiele functies vanaf de pc activeren of deactiveren
Met de Companion-applicatie van Your Phone kunt u al mobiele functies vanaf de pc activeren of deactiveren
Anonim

We hebben het meerdere keren gehad over de Your Phone-app voor Windows 10 en de bijbehorende Android-compagnon, Your Phone Companion. Een applicatie die in de loop van de tijd verschillende updates heeft ontvangen en nu weer verbetert met de komst van een nieuwe functie

Als je een compatibele telefoon hebt, heb je nu toegang tot de telefooninstellingen en -configuratie rechtstreeks vanaf je pc met de begeleidende app Jouw telefoon. Het gaat natuurlijk om de basisinstellingen, zodat je via een reeks snelkoppelingen opties kunt uitvoeren die normaal gesproken beschikbaar zijn in de mobiele snelkoppelingen.

Basisconfiguratie vanaf pc

Aan de reeds bekende functies voegt Your Phone Companion nu de mogelijkheid toe om functies te activeren of te deactiveren zoals Bluetooth, het volume te wijzigen, de "Nee storen" of de mediaspeler bedienen. Daarnaast werken ze aan de mogelijkheid waarmee we meer dan één applicatie tegelijk kunnen draaien van degene die we op de mobiel hebben, iets dat tot nu toe beperkt was tot een individuele applicatie.

Deze opties worden toegevoegd aan de opties die we al kennen en die bijvoorbeeld de synchronisatie mogelijk maken van de foto's die we in de mobiele galerij hebben, de staat van de batterij, de toegang tot contacten, de mogelijkheid om berichten te beantwoorden of te schrijven of om de telefoonapplicaties vanaf het pc-scherm te kunnen zien.

Voorlopig zijn bijna alle telefoons die compatibel zijn met de Your Phone Companion-app van Samsung, maar het lijkt erop dat Microsoft de mogelijkheid test om deze verbeteringen door te voeren naar modellen op basis van Android van andere merken zoals Huawei, Xiaomi, Realme, Nokia…

Deze verbeteringen zijn al getest door Microsoft en hopelijk zal het niet lang meer duren voordat we ze terugzien in de algemene openbare toepassing met meer compatibele telefoons.

Uw telefoonpartner

  • Prijs: Gratis
  • Ontwikkelaar: Microsoft
  • Download: Voor Android in Google Play Store

Populair onderwerp