Microsoft werkt de Office-applicatie in de App Store bij: de iPad heeft al een applicatie die is aangepast aan het scherm

Inhoudsopgave:

Microsoft werkt de Office-applicatie in de App Store bij: de iPad heeft al een applicatie die is aangepast aan het scherm
Microsoft werkt de Office-applicatie in de App Store bij: de iPad heeft al een applicatie die is aangepast aan het scherm
Anonim

Tot nu toe ontdekten we bij het gebruik van een iPhone en een iPad met Microsoft-applicaties dat sommige van deze apps in sommige gevallen uitdrukkelijk ontwikkeld waren voor een van de twee systemen, met iOS die wat eerbied lijkt te krijgen.

Het geval van Office voor iOS en iPadOS was een van de meest opvallende. Het is ontworpen en ontwikkeld voor iOS en bij gebruik op ipadOS moest de gebruiker het aanpassen door de twee pijlen te gebruiken om het scherm uit te breiden. Iets dat niet langer nodig zal zijn, aangezien Microsoft zijn Office-toepassing heeft bijgewerkt met een versie die zich aanpast aan het iPad-scherm

Zonder formaat te hoeven wijzigen

Hulpmiddelen kopiëren
Hulpmiddelen kopiëren

Microsoft's Office is bijgewerkt en nu hebben we een applicatie gevonden die zich aanpast, of we hem nu op een iPhone gebruiken of op een iPad starten. Het is niet langer nodig om het scherm handmatig aan te passen, een proces dat ook een nogal matig resultaat geeft.

Microsoft Office als een uniforme app kwam in februari 2020 naar iOS met ondersteuning voor iPad OS, en het is nu, bijna een jaar later, wanneer het zich aanpast aan de volledige diagonaal die iPad biedt.

Om toegang te krijgen tot deze verbeteringen, moet je versie 2.46 van Microsoft Office downloaden van de App Store. En naast de aanpassing aan iPad-schermen is Office bijgewerkt met andere verbeteringen.

Samen met de aanpassing krijgen Word, Excel en PowerPoint extra tools om de productiviteit te bevorderen en dus zullen we bijvoorbeeld in staat stellen om PDF-bestanden te maken en te ondertekenen of afbeeldingen om te zetten in documenten. De manier waarop u met afbeeldingen werkt, is verbeterd en tik eenvoudig op "Delen" in de telefoongalerij buiten de Office-app om toegang te krijgen tot verschillende acties, zoals PPT maken, PDF maken en meer.

Als er recente schermafbeeldingen zijn wanneer u de Office-app opent, verschijnen deze ook als suggestie om ze naar PDF of PPT te converteren. Nu is het proces van het invoegen van de datum, het formulier, afbeeldingen en notities in PDF-documenten eenvoudiger geworden.

Abonnement kopie
Abonnement kopie

Natuurlijk, hoewel de applicatie is aangepast aan de iPad, is het noodzakelijk om te onthouden dat om Office op de iPad en op een iPhone te gebruiken nodig is om af te rekenen, omdat een Office 365-abonnement vereist is.

Microsoft Office

  • Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
  • Download het op: App Store
  • Prijs: Gratis
  • Categorie: Productiviteit

Populair onderwerp