Microsoft test nieuwe "Donkere modus" in Word en een knop om het te schakelen met de lege interface

Inhoudsopgave:

Microsoft test nieuwe "Donkere modus" in Word en een knop om het te schakelen met de lege interface
Microsoft test nieuwe "Donkere modus" in Word en een knop om het te schakelen met de lege interface
Anonim

Donkere modus wordt steeds populairder onder de verschillende applicaties en besturingssystemen die we dagelijks gebruiken. En Microsoft zou geen uitzondering zijn, dus het biedt niet alleen donkere tinten in het besturingssysteem, maar ze kunnen ook in verschillende toepassingen worden gebruikt.

Een daarvan, Microsoft Word, krijgt een vernieuwde donkere modus die iedereen in het Office Insider-programma nu kan uitproberen. Word heeft al een donkere modus, maar in tegenstelling tot de bestaande, biedt de nieuwe modus een donker getinte look die niet beperkt is tot slechts een deel van de app.

Zwart of wit

Een aankondiging op de Office-blog waarin Microsoft uitlegt dat de nieuwe "Dark Mode" beschikbaar is voor testen door alle geïntegreerde gebruikers in de Dev Channel met versie 2012 (build 13518.10000).

Dit vernieuwde ontwerp geeft een donkere look die niet alleen beperkt is tot de bovenste balk. Het hele scherm heeft nu dezelfde schaduwzwarte look, dus het heeft geen hinderlijk contrast bij het werken in omgevingen met weinig licht.

Met de nieuwe modus wordt de hele interface zwart, zoals wat er nu uitziet als wit of grijs. Ook worden de kleuren rood, blauw, geel en andere kleuren aangepast aan de nieuwe donkere achtergrond. En als we op een bepaald moment de kleur willen veranderen, wordt er een nieuwe knop toegevoegd om het thema van de pagina met een enkele klik te veranderen.

Om de nieuwe donkere modus te activeren, als je deel uitmaakt van het ontwikkelkanaal, moet je het pad "Bestand", "Account", "Kantoorthema" invoeren en selecteren "Zwart". Om te schakelen tussen de achtergrondkleur van de zwart-witte pagina, moet u op "Bekijken" klikken en vervolgens op "Wijzigingsmodi" klikken.

Donkere modus uitschakelen
Donkere modus uitschakelen

Als u echter de voorkeur geeft aan de witte achtergrond , kunt u deze activeren in het pad "Bestand", "Opties", "Algemeen" en "Uw kopie van Microsoft Office" waar het selectievakje "Donker uitschakelen" moet worden ingeschakeld om de paginakleur altijd wit te houden.

Hoewel dit een verbetering is die voorlopig alleen beschikbaar is voor gebruikers van Dev Channel, het zou niet te lang moeten duren om andere gebruikers te bereiken.

Populair onderwerp