Microsoft zet zich in voor mobiliteit door zijn mobiele apps te verbeteren met handschriftherkenning, Cortana en meer verbeteringen

Inhoudsopgave:

Microsoft zet zich in voor mobiliteit door zijn mobiele apps te verbeteren met handschriftherkenning, Cortana en meer verbeteringen
Microsoft zet zich in voor mobiliteit door zijn mobiele apps te verbeteren met handschriftherkenning, Cortana en meer verbeteringen
Anonim

Microsoft blijft kijken naar productiviteit, vooral nu er veel gebruikers zijn die zijn tools gebruiken om op afstand te werken, gemotiveerd door de pandemie die ons in de greep houdt. Misschien is dit de reden waarom de productiviteitsgerelateerde mobiele apps van Microsoft voorbereiden op een lawine van verbeteringen

Teams, Office Mobile en Outlook, drie klassiekers van het in Redmond gevestigde bedrijf maken zich klaar om verbeteringen te omarmen zoals de Cortana-integratie in Microsoft Teams of handschriftherkenning in Office Mobile, reacties in Outlook..

Mobiliteitsverbeteringen

Microsoft 365
Microsoft 365

Verbeteringen die zich richten op communicatie op afstand in de werkomgeving dankzij Outlook, een inzet voor messaging in educatieve groepen met Teams of een groter gebruik van mobiele tools met Office Mobile. Microsoft richt zijn verbeteringen op deze drie gebieden en brengt al deze veranderingen aan op zowel iOS als Android, een platform waarvan we ons herinneren dat het zijn nieuwe Surface Duo tot leven brengt.

En beginnend met Cortana, is de persoonlijke assistent opnieuw de hoofdrolspeler. In een vlaag van situaties die het de afgelopen maanden heeft doorgemaakt, krijgt Cortana nu een aanwezigheid in Office 365-apps met als doel de interactie met andere gebruikers te vergemakkelijken. Onthoud dat Microsoft Cortana al op de professionele markt heeft gericht.

Er zullen veel veranderingen zijn die we gaan zien. Verbeteringen en nieuwe opties die van invloed zijn op verschillende applicaties en die geleidelijk aan worden toegevoegd aan mobiele productiviteitsapplicaties. Dit zijn de veranderingen die we zullen zien:

  • Meer bekendheid van Cortana De persoonlijke assistent van Microsoft zal worden geïntegreerd in Outlook en Teams om verschillende taken uit te kunnen voeren, zoals het zoeken naar e-mails, agenda-afspraken, het lokaliseren van berichten van een gebruiker specifiek bestanden die werden gedeeld… In principe ondersteunt de integratie alleen gebruik in het Engels.
  • Microtask Shortcuts Office 365-apps krijgen de mogelijkheid om kleine snelkoppelingen te maken naar een groot aantal verschillende taken. Met de zogenaamde 'Micro tasking-snelkoppelingen' kunt u kleine enquêtes maken in Office of Teams, OneDrive maakt het gebruik van snelkoppelingen naar bestanden mogelijk, Outlook toont de tijd op basis van de locatie bij het maken van nieuwe afspraken, Outlook zal ook een navigatievenster integreren wanneer klikken op een link…
  • Verbeteringen voor scannen Handschriftherkenning na het nemen van foto's van een document komt dichter bij Microsoft Lens, een verbetering die later de sprong naar Office voor mobiel zal maken, opnieuw eerst in het Engels. Daarnaast zal Microsoft Lens ook worden geïntegreerd in Teams om inhoud vast te leggen, te annoteren en te delen in de berichtentoepassing.
  • Annoteren van PDF's in Office. Office ondersteunt ook annotaties, inclusief notities, formulieren, datums en tijdstempels.
  • Outlook-reacties. Naast het verhogen van de e-mailbeveiliging, zet Microsoft zich in om reacties toe te voegen aan zijn mail-app. Dat je een bericht niet met een simpel ja wilt beantwoorden? Voeg een duim omhoog reactie toe en voila.

Populair onderwerp