Classic Edge verschijnt niet meer in toekomstige ontwikkelversies van Windows 10

Inhoudsopgave:

Classic Edge verschijnt niet meer in toekomstige ontwikkelversies van Windows 10
Classic Edge verschijnt niet meer in toekomstige ontwikkelversies van Windows 10
Anonim

Windows 10 komt dichter bij de komst van de lente-update, een update die mogelijk een belangrijke verandering zal veroorzaken die met het Microsoft-besturingssysteem voor de herfst zal komen: het gaat over de ultieme ondergang van de klassieker Microsoft Edge.

De klassieke versie van Edge, die we ook kennen als Edge Legacy, bestaat al naast de nieuwe op Chromium gebaseerde Edge. Zowel de nieuwe versie als de versie op basis van EdgeHTML zijn bruikbaar, al is het waar dat Edge Legacy al geruime tijd terrein verliest. Nu met de 21H2-tak van Windows 10 het lijkt voor altijd voorbij te zijn

Verschijnt niet in toekomstige testversies

Edge Legacy
Edge Legacy

En het is dat op dit moment de meest recente versies van Windows 10 aankomen met Edge op basis van Chromium onder hun arm en degenen die Edge op basis van EdgeHTML gebruikten, zagen als de versie van de gebruikersgegevensbrowser instellingen worden overgedragen tijdens het installatieproces.

Momenteel kun je op Windows 10 gebruik maken van zowel Internet Explorer, Legacy Edge als Chromium-based Edge. Iets dat met de 20H2-tak van het besturingssysteem, die we eind 2021 zouden moeten zien, ophoudt een realiteit te zijn.

Dat is wat leidt uit de analyse van het nieuwe taalpakket dat is uitgebracht in de preview-builds van Windows 10 voor de 21H2-tak die ze ontdekten bij Lumia Updates. Een ontwikkeling van Windows 10 waarin geen spoor van Edge Legacy verschijnt. Een symptoom dat kan verwijzen naar de toekomstige verdwijning en verlating door Microsoft.

En hoewel Edge Legacy nog steeds is opgenomen in de preview-builds, lijkt alles erop te wijzen dat dit niet langer zal zijn met toekomstige updates die in het testprogramma aankomen.

kant
kant

Het doel, zoals Windows Latest aangeeft, kan de poging van Microsoft zijn om de surfervaring op het web op Windows te verenigen en tegelijkertijd de prestaties en beveiliging te verbeteren, wat zou betekenen dat Edge Legacy zou verdwijnen

Daarnaast moeten we het ook hebben over Internet Explorer, aangezien Microsoft van plan is om de mogelijkheden en functies te verminderen en volgens de roadmap zullen Microsoft 365-services en de Online-applicaties niet langer compatibel zijn met Internet Explorer 11, waarbij de gebruiker wordt doorverwezen naar de nieuwe op Chromium gebaseerde Edge.

Populair onderwerp