De functie "Opslagruimten" maakt de sprong naar Instellingen met de nieuwste Windows 10 Build

Inhoudsopgave:

De functie "Opslagruimten" maakt de sprong naar Instellingen met de nieuwste Windows 10 Build
De functie "Opslagruimten" maakt de sprong naar Instellingen met de nieuwste Windows 10 Build
Anonim

Beetje bij beetje verbetert Microsoft de mogelijkheden en functies die we vinden in het gedeelte "Instellingen" en doet dit ten koste van het oude "Configuratiescherm", een functionaliteit die beetje bij beetje wordt gezienenkele exclusiviteiten die ik tot nu toe had laten zien lekken

Beetje bij beetje kunnen we meer en meer functies vinden in "Instellingen" en een van de functies die is vrijgegeven na de laatste preview-update is dat het "Opslagruimten" of "Spaces" zal heten Opslag"Een optie waarmee we verschillende aangesloten opslagapparaten kunnen beheren alsof ze één zijn.

Nog een verlies voor het Configuratiescherm

opslagruimten
opslagruimten

Een optie die al verschijnt met de Windows 10 Build in het ontwikkelkanaal dat Microsoft in januari 2021 lanceerde. Hiermee worden "Opslagruimten" of "Opslagruimten" toegankelijk vanuit de "Instellingen" van de apparatuur als we toegang tot het pad "Instellingen" > "Systeem" > "Opslag" > "Opslagruimten beheren"

Op dat moment kunnen we opslagruimten creëren en beheren vanuit de toepassing "Instellingen" zonder het "Configuratiescherm" te hoeven doorlopen, zoals tot nu toe nodig was. Op deze manier wordt het beheer en de controle van de opslag van onze apparatuur verbeterd.

opslagruimtes
opslagruimtes

Als we "Instellingen" invoeren in het hierboven aangegeven pad, kunnen we opslaggroepen maken, toevoegen, verwijderen en optimaliseren, en voor nu, hoewel het vanaf dit punt toegankelijk is, het is ook nog steeds aanwezig via "Configuratiescherm".

De verplaatsing van dergelijke functies, van het "Configuratiescherm" naar het gedeelte "Instellingen", toont de interesse van Microsoft in het creëren van een meer globale interface en ontwerpen verenigd, beter geïntegreerd in het besturingssysteem.

We weten niet of na verloop van tijd, de sprong naar zijn nieuwe thuis, deze functies zal doen verdwijnen uit het "Configuratiescherm" om te voorkomen dat we toegang hebben tot dezelfde tool van verschillende points En voor degenen die verwachten door te gaan zoals voorheen, zeggen ze dat Microsoft ook applicaties van derden blokkeert die worden gebruikt om toegang te krijgen tot de verborgen pagina's van het "Configuratiescherm".

Populair onderwerp