PowerToys verwacht begin dit jaar een aantal belangrijke verbeteringen met versie 0.31

Inhoudsopgave:

PowerToys verwacht begin dit jaar een aantal belangrijke verbeteringen met versie 0.31
PowerToys verwacht begin dit jaar een aantal belangrijke verbeteringen met versie 0.31
Anonim

Een paar uur geleden maakte PowerToys, Microsoft's set tools om de mogelijkheden van onze teams te verbeteren, de sprong naar versie 0.29. Een kleine update, die je hier of automatisch kunt downloaden en dat is een opmaat voor wat komen gaat.

En het feit is dat de volgende revisies van de PowerToys (naar verwachting versie 0.31) meer dan interessant zijn gezien de nieuwigheden die lijken uit te komen. Verbeteringen gericht op het verbeteren van het gebruik ervan, samen met de komst van nieuwe opties en grotere aanpassingscapaciteit op Windows 10-computers.

Werkstroomverbetering

PowerToys
PowerToys

Zoals vermeld op Deskmodder, werkt Microsoft aan een PowerToys-update die een groot aantal verbeteringen en nieuwe functies zal brengen naar Windows 10, het resultaat van het gezamenlijke werk van Microsoft evenals door een deel van de ontwikkelaarsgemeenschap.

Een van de volgende nieuwe functies van de PowerToys is de mogelijkheid om het Windows-register te verkennen Op deze manier, en met de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen bij het omgaan met het register, aspecten kan worden gewijzigd zoals instellingen, apps en zelfs de Windows 10-interface.

Een verbetering die mogelijk zal zijn dankzij een mogelijke functie die wordt bestudeerd om een soort sleutelzoeker te creëren in het Windows 10-register waarmee gebruikers alle hoofdsleutels kunnen vinden evenals alle waarden van een registersleutel tonen.

Bovendien is er nog iets nieuws dat mogelijk zal komen, een plug-in waarmee je, dankzij de ontwikkelaar Davide Giacometti, de PowerToys kunt gebruiken om te zoeken, starten, stoppen en herstarten snel Windows Services (Windows Service), het systeem waarmee u toepassingen en services zoals Windows Update of Microsoft Store kunt beheren.

Powertoys
Powertoys

Op deze manier kun je met PowerToys deze services pauzeren en hervatten (ze starten automatisch wanneer Windows start) zonder de Windows Services-applicatie te openen.

Bovendien het zal mogelijk zijn om systeemcommando's uit te voeren met de PowerToys, zodat we met deze tools kunnen uitschakelen, opschorten, overwinteren, van gebruiker veranderen… in een eenvoudigere manier.

Verbeteringen die naar verwachting zullen komen, maar nog steeds geen vaste datum hebben, hoewel wordt aangenomen dat deze functies de PowerToys met versie 0.31 rond januari kunnen bereiken

Populair onderwerp