De nieuwe bestandsverkenner die met Windows 10X wordt geleverd, heeft de RTM-versie al klaar volgens Windows Latest

Inhoudsopgave:

De nieuwe bestandsverkenner die met Windows 10X wordt geleverd, heeft de RTM-versie al klaar volgens Windows Latest
De nieuwe bestandsverkenner die met Windows 10X wordt geleverd, heeft de RTM-versie al klaar volgens Windows Latest
Anonim

Beetje bij beetje komt Windows 10X dichter bij de lancering, maar er is nog tijd voor Microsoft om door te gaan met het oppoetsen van de verbeteringen die met het nieuwe besturingssysteem zouden moeten komen. Aanvankelijk bedoeld voor apparaten met twee schermen, lijkt het erop dat het eindelijk zal debuteren in traditionele modellen en met een reeks meer dan interessante nieuwe functies

Herontwerpen waar we het al bij andere gelegenheden over hebben gehad en onder de meest opvallende applicaties die we zullen zien aankomen, wordt een prominente plaats ingenomen door een nieuwe bestandsverkenner (we zagen hem al in maart). Een historische toepassing in Windows die we radicaal zullen zien veranderen

De nieuwe Closer File Explorer

Ontdekken
Ontdekken

We hoeven niet te wachten op de Surface Neo of andere apparaten met twee schermen. Windows 10X komt naar traditionele apparaten en daarmee ook een nieuwe "File Explorer". Een app die nu krachtiger telt.

De nieuwe "File Explorer" in Windows 10X, probeert de integratie met de cloud te verbeteren door een sectie te hebben om door OneDrive-bestanden te bladeren, maar zonder de rest van de inhoud die we hebben te negeren opgeslagen in local.

Een nieuwe "File Explorer" waarin Microsoft alle legacy componenten van de klassieke browser heeft verwijderd Dus de netwerkinstellingen en een compleet eigenschappenmenu zijn verdwenen en we zullen Ga door het algemene systeemmenu "Instellingen" om toegang te krijgen tot opslaggerelateerde opties.

In Windows 10X "File Explorer" schakelt Microsoft ook ondersteuning voor File Explorer- extensies of apps zoals OpenShell op Windows 10X uit.

Een nieuwe "File Explorer" die al in de laatste fase van zijn reis lijkt, aangezien Microsoft volgens Windows Latest de RTM-versie al klaar heeft voor Windows 10X, die is gebaseerd op de tak 'Windows 10 Iron'.

Dat klopt, we lijken geen ondersteuning voor Win32-applicaties te vinden en in te voeren in Windows 10X, iets dat pas eind 2021 of begin 2022 zal aankomen. de oplossing Het zal zijn om gebruik te maken van een nieuwe service genaamd 'Cloud PC' om de uitvoering in de cloud te starten en ze dus niet native te hoeven installeren.

Populair onderwerp