Office-applicaties hebben al ondersteuning voor Apple-silicium en de M1-chip

Inhoudsopgave:

Office-applicaties hebben al ondersteuning voor Apple-silicium en de M1-chip
Office-applicaties hebben al ondersteuning voor Apple-silicium en de M1-chip
Anonim

Toen Apple zijn nieuwe generatie laptops met de M1-processor introduceerde, gingen de alarmen af: het zou niet mogelijk zijn om Windows native te gebruiken op een Mac en het bleef alleen om virtualisatie te doorlopen in een voorbeeld dat we zagen destijds. En hoe zit het met de Office-suite?

De typische kantoortoepassingen, zelfs op macOS, boven Keyonote, Pages en Numbers, hebben al native ondersteuning voor Apple silicium en de M1-chip. Microsoft heeft dit aangekondigd tot tevredenheid van alle gebruikers van deze vlaggenschipapplicaties.

Aangepast aan Apple-silicium en M1-chip

Kantoor
Kantoor

Microsoft heeft aangekondigd dat macOS-versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote nu native ondersteuning hebben voor Apple silicium en de M1-chip. Het bedrijf uit Redmond heeft zijn zaakjes op orde en heeft zijn kantoorautomatiseringstoepassingen gereed.

En het lijkt erop dat Microsoft geweldig werk heeft geleverd, opmerkelijke prestaties heeft geleverd met hun vernieuwde versies voor op M1-processors gebaseerde machines. Plus, samen met ondersteuning voor nieuwere ARM-core processors, blijven ze Intel-processors ondersteunen en zijn ze functioneel op elke computer die Apple tot nu toe heeft verkocht.

Microsoft heeft apps als Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote aangepast aan de nieuwe processors, maar gaandeweg is er nog steeds een van de meest gebruikte, Teams, die Het heeft nog geen native versie voor gebruik op een Mac met M1. Ze verzekeren echter dat ze aan een specifieke versie voor het nieuwe platform werken.

Populair onderwerp