Microsoft brengt Build 20270 uit: Cortana is nu efficiënter, het gesplitste toetsenbord komt eraan en verbeteringen in het optimaliseren van eenheden

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 20270 uit: Cortana is nu efficiënter, het gesplitste toetsenbord komt eraan en verbeteringen in het optimaliseren van eenheden
Microsoft brengt Build 20270 uit: Cortana is nu efficiënter, het gesplitste toetsenbord komt eraan en verbeteringen in het optimaliseren van eenheden
Anonim

Een dag later dan normaal heeft Microsoft de release aangekondigd voor degenen die deel uitmaken van het ontwikkelingskanaal van Build 20270 (FE_RELEASE) voor Windows 10. Een compilatie met een reeks verbeteringen die we nu zullen bespreken.

Enerzijds v alt de komst van een Cortana op, die de prestaties verbetert en nu efficiënter is, bijvoorbeeld als het gaat om het lokaliseren en openen van bestanden. Maar samen met de verbetering van Cortana komt er ook een gesplitste toetsenbordmodus of new "Advanced View" checkbox in Optimize Drives. Dit is al het nieuws.

Wat is er nieuw in Windows 10 Build 20270

Insider
Insider
 • Je kunt nu Cortana op je pc gebruiken om bestanden te openen en te vinden en tijd te besparen door tussen apps of mappen te wisselen om bestanden te zoeken en te openen.
 • Voor zakelijke gebruikers die zich aanmelden bij Cortana met hun bedrijfsreferenties, kunnen ze nu zoeken naar bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive For Business en SharePoint, samen met bestanden die lokaal op hun pc zijn opgeslagen (Deze instelling is te vinden in Instellingen> Zoeken> Zoeken in Windows).
 • Gebruikers met een Microsoft-account (die eindigen op Outlook.com of Hotmail.com) kunnen Cortana gebruiken om bestanden te vinden die op hun pc zijn opgeslagen.
 • Deze functie is momenteel beschikbaar voor onze Engelssprekende gebruikers in de Verenigde Staten.

Andere verbeteringen

ramen
ramen
 • De nieuwe "Advanced View" checkbox in Optimize Drives werkt nu en indien aangevinkt zal het volumes tonen die voorheen niet zichtbaar waren in dit venster (bijvoorbeeld systeem- en herstelpartities).
 • Het verticale aanraaktoetsenbord gebruiken op een 2-in-1-aanraakapparaat ondersteunt nu de gesplitste toetsenbordmodus, een verbetering voor Windows Insiders op het kanaal Beta als onderdeel van de recente Windows Feature Experience Pack-update.

Verbeteringen en reparaties

Bouwen
Bouwen
 • Er is een probleem opgelost waardoor sommige dialoogvensters, zoals Eigenschappen, zwarte tekst op donkere achtergronden op recente vluchten lieten zien.
 • Los een probleem op dat ertoe kan leiden dat bepaalde apps onverwacht afsluiten bij het klikken op de knop Maximaliseren bij recente builds.
 • Verhelpt een probleem waarbij printers met Japanse tekens in hun naam niet correct werden weergegeven in de instellingen voor Printers en scanners.
 • Er is een bug opgelost die een pc-aanmeldingsvertraging kon veroorzaken op apparaten met een groot aantal gebruikers.

Bekende problemen

fouten
fouten
 • Meldingen van het updateproces dat gedurende langere tijd crasht bij het installeren van een nieuwe build worden onderzocht.
 • Werk aan een oplossing om live preview van vastgezette sitetabbladen in te schakelen.
 • We werken aan de nieuwe taakbalkervaring voor bestaande vastgezette sites, omdat deze alleen werkt als er nieuwe worden toegevoegd. In de tussentijd kunt u die pagina's losmaken van de taakbalk, ze verwijderen van de edge:// apps-pagina en ze vervolgens opnieuw vastzetten.
 • We werken eraan om de nieuwe taakbalkervaring mogelijk te maken voor bestaande vastgezette sites. In de tussentijd kunt u de site losmaken van de taakbalk, deze verwijderen van de edge://apps-pagina en de site vervolgens opnieuw vastzetten.
 • We werken aan een oplossing voor een probleem waardoor sommige gebruikers fout 0x80070426 zien wanneer ze hun Microsoft-account gebruiken om in te loggen bij verschillende apps. Indien gevonden, kan het opnieuw opstarten van uw pc dit oplossen.
 • We werken aan een oplossing voor een probleem waarbij, in recente versies van het Dev Channel, geen schijven verschijnen in Settings> System> Storage> Schijven en volumes beheren. Als tijdelijke oplossing kunt u uw schijven beheren in het klassieke hulpprogramma Schijfbeheer.

Als je lid bent van het Dev Channel binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp