Windows Feature Experience Pack: dit is de methode van Microsoft om updates in Windows 10 te verbeteren

Inhoudsopgave:

Windows Feature Experience Pack: dit is de methode van Microsoft om updates in Windows 10 te verbeteren
Windows Feature Experience Pack: dit is de methode van Microsoft om updates in Windows 10 te verbeteren
Anonim

Een van de recente verbeteringen die we naar Windows 10 zagen komen, heette "Windows Feature Experience Pack" Een sectie die we kunnen vinden in de "Instellingen" van het systeem hierna naar andere gegevens, zoals de editie van Windows 10 die is geïnstalleerd, de versie van het besturingssysteem, de datum waarop het is geïnstalleerd en het buildnummer van het besturingssysteem.

Maar de waarheid is dat het zogenaamde "Windows Feature Experience Pack" niet duidelijk had gemaakt wat het doel was. Dat was in ieder geval tot nu toe het geval, want het lijkt erop dat het een sleutelrol zal spelen in toekomstige updates modular van Windows 10.

Sneller en snellere updates

update
update

"Windows Feature Experience Pack" is toegankelijk door naar het pad "Instellingen" te gaan, naar "Systeem" te gaan en in de linkerzijbalk "Over" te selecteren en naar beneden te scrollen naar "Windows-specificaties". Er is de sectie "Ervaring" voor "Windows Feature Experience Pack".

Destijds liet Mary Jo Foley enkele hints achter, waarin stond dat het een methode zou zijn die wordt gebruikt om " Microsoft-bundelfuncties te hebben die sneller zullen worden bijgewerkt dan het Windows-besturingssysteem zelf 10".

En nu van Windows Latest beweren ze dat "Windows Feature Experience Pack" standaard zal zijn als het gaat om het brengen van modulaire updates voor toekomstige versies van Windows 10. Een systeem dat Microsoft de mogelijkheid geeft om Windows 10-functies bij te werken via Windows Update en de Microsoft Store zonder een volledige OS-upgrade uit te voeren

Op deze manier kunnen de twee grote updates die we elk jaar in Windows 10 zien, begin volgend jaar veranderen. Het besturingssysteem van Microsoft zou dus nieuwe functies en functieverbeteringen kunnen zien aankomen buiten de twee grote jaarlijkse updates

Verbeterd knippen
Verbeterd knippen

Door middel van "Windows Feature Experience Pack" zullen gebruikers en via Windows Update, updates van kleiner formaat en met minder vertraging worden bereikt. U hoeft niet zo lang te wachten om te ontvangen, afhankelijk van welke verbeteringen In feite is met dit systeem al een nieuw verbeteringspakket uitgebracht in het Windows Insider-programma met deze verbeteringen:

  • Verbeteringen in het knippen van het scherm: De functie voor het knippen van schermen is verbeterd in Windows 10. Sta het maken van schermafbeeldingen toe en plak ze rechtstreeks in een map in Verkenner van bestanden als we de toetsencombinatie Win + Shift gebruiken + S.
  • Touch Keyboard: Touch-toetsenbord ondersteunt nu de split-modus op een 2-in-1 touch-apparaat.

Voorlopig zijn deze verbeteringen alleen beschikbaar voor degenen die deel uitmaken van het Windows Insider-programma. Microsoft zal deze verbetering in 2021 aan alle gebruikers aanbieden.

Populair onderwerp