Microsoft lost bug op in Windows 10 2004 die een zwart scherm veroorzaakte op aangesloten monitoren bij gebruik van Office

Inhoudsopgave:

Microsoft lost bug op in Windows 10 2004 die een zwart scherm veroorzaakte op aangesloten monitoren bij gebruik van Office
Microsoft lost bug op in Windows 10 2004 die een zwart scherm veroorzaakte op aangesloten monitoren bij gebruik van Office
Anonim

Eind mei bracht Microsoft de lente-update voor zijn besturingssysteem uit. Update voor Windows 10 mei 2020 is gearriveerd en we hebben al het nieuws ervan bekeken. Een compilatie die korte tijd later een geweldige update zag aankomen om bugs te corrigeren.

Sindsdien zijn er verschillende updates uitgebracht om de werking te corrigeren en een nieuwe geweldige versie van Windows, die een paar dagen geleden is uitgebracht onder de 20H2-tak en ook bekend als Windows 10 oktober 2020 Update. Revisies die een probleem dat al sinds het voorjaar aanwezig is, niet hebben verholpen en waarvoor tot nu toe geen patch was om het te corrigeren. Een bug, bevestigd door Microsoft, die resulteert in een zwart scherm op externe monitoren.

Kan Office-toepassingen niet gebruiken

ramen
ramen

Een bug bevestigd door Microsoft in een ondersteuningsdocument waardoor een zwart scherm verschijnt. Deze bug treft vooral externe monitoren, maar er zijn ook gevallen waarin de getroffenen hem op de hoofdmonitor hebben zien verschijnen.

Dit zwarte scherm werd gegenereerd bij gebruik van een Office-toepassing op een apparaat met Windows 10 versie 2004 en waarop we een extern beeldscherm hebben aangesloten dat is geconfigureerd om het hoofdscherm te spiegelen. In dit geval kunnen beide monitoren gaan flikkeren en krijgt de externe monitor een zwart scherm wanneer u probeert te tekenen met een Office-toepassing (zoals Word) of andere toepassingen die kunnen tekenen, zoals Whiteboard.

Je moet ook onthouden dat fouten in Office-applicaties hier niet eindigen De november-patch-dinsdag, we zagen het een paar uur geleden al, heeft een fout veroorzaakt die opnieuw beïnvloedt Office-apps en zorgt ervoor dat ze niet correct worden bijgewerkt.

De patch komt binnen via een cumulatieve update die beschikbaar is via Windows Update. Dit is de KB4577063-patch die arriveert in build 19041.546 van 1 oktober 2020 en kan worden gedownload via deze link

Bovendien is deze fix-patch ook van toepassing op de Windows 10 Fall Update uitgebracht in oktober 2020, aangezien beide besturingssystemen dezelfde kerncomponenten delen.

Problemen met Chrome

Chroom
Chroom

Aan de andere kant is er sinds juni een probleem met Chrome en Edge in de op Chromium gebaseerde versie dat fouten in de gegevenssynchronisatie genereert die gegevensverlies veroorzaken en zelfs dat het browsen gegevens worden automatisch gereset bij opnieuw opstarten.

Microsoft is ook op de hoogte van de bug, die onopgelost blijft en de afgelopen weken meer gebruikers lijkt te treffen. Deze waarschuwen dat Windows 10 cookies van uw apparaten verwijdert, waardoor u elke keer dat u de computer opnieuw opstart, moet inloggen op de browser.

Een bug die nog niet is opgelost en die later dit jaar een oplossing verwacht en die voorlopig alleen een tijdelijke oplossing heeft die p afhandelt om taken uit de Windows 10 Taakplanner te verwijderen.

Populair onderwerp