Windows 10 May 2020 Update en October 2020 Update hebben Meet Now al dankzij de nieuwste Microsoft Build

Inhoudsopgave:

Windows 10 May 2020 Update en October 2020 Update hebben Meet Now al dankzij de nieuwste Microsoft Build
Windows 10 May 2020 Update en October 2020 Update hebben Meet Now al dankzij de nieuwste Microsoft Build
Anonim

Microsoft heeft nieuwe updates voor zijn besturingssysteem uitgebracht Samen met de kleine verbeteringen van Build 20246.1 (fe-release) op het Dev Channel, heeft het Amerikaanse bedrijf twee builds uitgebracht die nu kan worden gedownload en geïnstalleerd door gebruikers van Windows 10 oktober 2020 Update en degenen met Windows 10 May 2020 Update.

Deze twee nieuwe updates voor Windows 10 komen met de KB4580364-patch en verschijnen niet op de traditionele manier in WIndows Update, omdat het optionele updates zijn. Om ze te kunnen downloaden moeten we naar de route gaan "Update en beveiliging > Windows Update" en dan klikken op "Zie optionele updates" In dit geval is dit build 19041.610 voor computers waarop de Windows 10 mei 2020-update wordt uitgevoerd en build 19042.610 voor degenen die de update van oktober 2020 al gebruiken, ook bekend als de 20H2-tak.

Veranderingen en verbeteringen

Ontmoet nu
Ontmoet nu
 • In deze build introduceert Microsoft de nieuwe functie "Nu vergaderen" voor zowel de Windows 10 oktober 2020-update als de Windows 10 mei 2020-update. Ook heeft het de functie al uitgebracht voor Windows 10 versie 1909 en versie 1903. Voor degenen die niet bekend zijn met Meet Now, het is een functie waarmee de gebruiker in staat stelt contact op te nemen met andere mensen zelfs hoewel ze geen Skype-gebruiker zijn. U kunt een Skype-gesprek opzetten en de link delen met andere gebruikers, zelfs als ze geen Skype gebruiken. En dat allemaal via een knop op de taakbalk.

Bugs opgelost

Bouwen
Bouwen
 • Naast deze mogelijkheid heeft deze build de bug verholpen die ervoor zorgde dat gebruikers van Internet Explorer hun startpagina niet konden configureren via de groepsbeleid-editor.
 • Een ander betrouwbaarheidsprobleem waarbij het apparaat niet meer reageert wanneer gebruikers een pen meerdere uren gebruiken, is ook opgelost.
 • Repareer een bug die veroorzaakt onjuiste rapportage van CPU-gebruik in Taakbeheer voor bepaalde processors.
 • Er is een probleem opgelost waarbij niet-vertrouwde URL-navigaties van Internet Explorer 11 werden geopend in Microsoft Defender Application Guard met Microsoft Edge.
 • Verhelpt een probleem dat optreedt bij gebruik van de volledige suite van ontwikkelaarstools in Microsoft Edge voor foutopsporing op afstand op een Windows 10-apparaat.
 • Er is een probleem opgelost waarbij gedurende vijf minuten of langer niets op het scherm wordt weergegeven tijdens de Remote Desktop Protocol (RDP)-sessie.
 • Er is een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat een toepassing tijdelijk niet meer reageerde, waardoor extra bewerkingen in z-orde werden veroorzaakt die de eigenschap Window beïnvloeden.
 • Er is een probleem opgelost dat optreedt wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij een account of een bestaande gebruikerssessie ontgrendelt met behulp van Remote Desktop Services (RDS). Als u een verkeerd wachtwoord invoert, verandert de huidige toetsenbordindeling onverwachts in de standaard toetsenbordindeling van het systeem. Deze wijziging van de toetsenbordindeling kan ertoe leiden dat verdere pogingen om in te loggen mislukken ofveroorzaken
 • Opgelost een probleem met de verkeerde CPU-frequentie voor bepaalde processors.
 • Een prestatieprobleem opgelost dat optreedt wanneer PowerShell het register leest om te controleren of de registersleutel ScriptBlockLogging zich in het register bevindt.
 • Er is een probleem opgelost dat de tijdverschuiving willekeurig wijzigt van het tijdformaat dat wordt geretourneerd door het WMIC.exe-besturingssysteem Get localdatetime / value commando.
 • Deze build lost een probleem op dat verhindert dat Microsoft User Experience Virtualization (UE-V) Microsoft Outlook-handtekeningen toewijst.
 • Er is een probleem opgelost dat verhindert dat Hybrid Azure Active Directory gekoppelde apparaten portalinformatie bijwerken wanneer een apparaatnaam of Windows-versie verandert.
 • Verhelpt een probleem dat kon voorkomen dat de Smart Cards voor Windows-service start.
 • Deze build voegt een nieuwe Microsoft Event Trace Provider voor Windows (ETW) toe met de naam "Microsoft-Antimalware-UacScan". Deze ETW-provider rapporteert de contextdetails voor elk User Account Control (UAC)-verzoek in het manifest van de ETW-provider.
 • Probleem opgelost met Virtual Private Network (VPN) verbindingen die Strong Password (EAP-MSCHAP v2) gebruiken voor authenticatie en de eigenschap "Gebruik automatisch mijn Windows login gebruikersnaam en wachtwoord". Wanneer u verbinding maakt met dit type VPN, wordt er in een verificatiedialoogvenster onjuist om uw inloggegevens gevraagd.
 • Er is een probleem opgelost dat stopfout 0xd1 veroorzaakte in msiscsi.sys. Dit probleem treedt op wanneer bepaalde arrays van het ene clusterknooppunt naar het andere worden verplaatst.
 • Verhelpt een probleem dat ervoor zorgt dat de IAutomaticUpdatesResults:: get_LastInstallationSuccessDate-methode 1601/01/01 retourneert wanneer er geen updates actief zijn.
 • Voegt ondersteuning toe voor Transport Layer Security (TLS) 1-protocollen.1 en 1.2 bij verbinding met SQL Server Er is een probleem opgelost met SQL Server dat prestatieproblemen kan veroorzaken als u een gekoppelde serverprovider configureert om out-of-process te laden.
 • Verhelpt een probleem dat de prestaties van Windows kon verslechteren en verhinderde dat de LanmanServer-service werd gestart. Een probleem opgelost met deduplicatie dat lange time-outs veroorzaakte op Cluster Shared Volumes (CSV's) veerkrachtige bestanden (ReFS) van het serversysteem.
 • Verhelpt een probleem waardoor sommige apps zich niet correct konden gedragen. Dit gebeurt wanneer u ze publiceert als Remote Application Embedded Locally (RAIL)-toepassingen via RDS en de docking van een AppBar-venster wijzigt.
 • Er is een probleem opgelost met een impasse in het Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCPIP)-stuurprogramma waardoor het besturingssysteem crasht of niet meer reageert.
 • Verhelpt een probleem waardoor de Routing and Remote Access Service (RRAS) niet meer reageert op nieuwe verbindingen. RRAS blijft echter werken voor bestaande verbindingen.
 • Er is een probleem opgelost waardoor de RRAS Manager Microsoft Management Console (MMC) willekeurig niet meer reageert bij het uitvoeren van administratieve taken of bij het opstarten.
 • Aangekondigd dat problemen met Windows Subsystem for Linux 2 (WSL2) op ARM64-apparaten zijn opgelost.

Bekende bugs

Bouwen
Bouwen

Gebruikers van Microsoft's Input Method Editor (IME) voor Japanse of Chinese talen kunnen problemen ondervinden bij het uitvoeren van meerdere taken. U kunt invoerproblemen ondervinden, onverwachte resultaten krijgen of geen tekst kunnen invoeren

Het is waarschijnlijk dat deze verbeteringen en toevoegingen voor alle gebruikers zullen arriveren ter gelegenheid van Patch Tuesday in november. Onthoud dat u om deze builds te downloaden naar het pad "Update en beveiliging > Windows Update" moet gaan en vervolgens moet klikken op "Zie optionele updates"

Populair onderwerp