Hoe u automatisch virtuele bureaubladafbeeldingen kunt wijzigen op Windows 10 pc

Inhoudsopgave:

Hoe u automatisch virtuele bureaubladafbeeldingen kunt wijzigen op Windows 10 pc
Hoe u automatisch virtuele bureaubladafbeeldingen kunt wijzigen op Windows 10 pc
Anonim

De mogelijkheid om onze apparatuur aan te passen is een factor die echt interessant is voor een groot aantal gebruikers. Daar hebben we als voorbeeld de verschillende mogelijkheden om de achtergrond te veranderen, waar Microsoft zijn eigen voorstellen heeft of het thema van onze pc.

De waarheid is dat dit nog maar het begin is, omdat we nog een stap kunnen zetten door een andere achtergrond in te stellen voor elke virtuele desktop van Windows 10. We kunnen een ander ontwerp hebben in elke werkruimte van onze PC in de verschillende virtuele desktops en om dit te bereiken hoeft u alleen deze stappen te volgen.

Dynamische virtuele desktops

Bureau
Bureau

Om deze mogelijkheid op onze Windows 10-pc te hebben zullen we eerst naar de Microsoft Store moeten gaan en de applicatie "SylphyHorn" downloaden, een open source-tool die verantwoordelijk is voor deze realiteit mogelijk maken.

Achtergrond 0 Kopie
Achtergrond 0 Kopie

Eenmaal gedownload en geïnstalleerd, de eerste stap is het maken van virtuele desktops Om virtuele desktops in Windows 10 te maken of de reeds gemaakte desktops te wijzigen, moet u op het -pictogramdrukken "Taakweergave" op de "Windows-taakbalk" of door de toetsencombinatie "Windows en toetsenbordtab" te gebruiken.

Achtergrond 10
Achtergrond 10
behang 1
behang 1
Achtergrond 2
Achtergrond 2
Achtergrond 8
Achtergrond 8

Met de virtuele desktops die al zijn gemaakt, gaan we nu de afbeeldingen verzamelen voor de achtergronden die we gaan gebruiken. Het is noodzakelijk dat alle fotobestanden in dezelfde map staan, het is aan te raden dat ze een resolutie hebben volgens ons scherm en het is noodzakelijk dat hun naam(in getalvorm) komt overeen met het bureaublad waar we ze gaan toepassen.

Achtergrond 4
Achtergrond 4

Dan openen we SylphyHorn, die wordt geminimaliseerd in de verborgen pictogrammen van de taakbalk. Als we met de rechtermuisknop op het pictogram klikken, zien we een pop-upvenster met opties en van al deze opties markeren we "Instellingen".

Achtergrond 6
Achtergrond 6

Eenmaal binnen "Instellingen" we kijken naar de linkerkolom en klikken op de sectie "Achtergrond" waar we als actief moeten markeren de optie "Verander de achtergrond voor elk bureaublad" Dit is verantwoordelijk voor het activeren van de achtergrondfunctie voor elk virtueel bureaublad.

Achtergrond 6
Achtergrond 6

In de ruimte ernaast moeten we het adres schrijven van de map waarin de achtergronden zijn opgeslagen die we gaan gebruiken of, als we dat liever hebben, en om de taak te vergemakkelijken, kunnen we de "Referentie " button, die als verkenner je zoektocht vergemakkelijkt. Eenmaal gevonden, klik op "Map selecteren".

Achtergrond 9
Achtergrond 9

Op dat moment zien we hoe de achtergronden die we hebben gekozen genummerd lijken om op onze virtuele desktops te verschijnen. Op dit punt is het noodzakelijk dat het vakje "Opstarten bij aanmelden" op het tabblad "Algemeen" wordt aangevinkt om de toepassing te laten starten elke keer dat we de pc aanzetten.

Vanaf nu, elke keer dat we het bureaublad veranderen, zal deze de achtergrond hebben die we hebben gekozen We zullen door deze virtuele desktops scrollen met de Windows + Control-toetscombinatie + pijl naar rechts of links, afhankelijk van het bureaublad waarnaar we willen gaan.

Populair onderwerp