Je kunt nu de Windows 10 oktober 2020-update downloaden: dit is al het nieuws dat je zult vinden

Inhoudsopgave:

Je kunt nu de Windows 10 oktober 2020-update downloaden: dit is al het nieuws dat je zult vinden
Je kunt nu de Windows 10 oktober 2020-update downloaden: dit is al het nieuws dat je zult vinden
Anonim

De stille lancering die Microsoft zojuist heeft gemaakt van de tweede grote update van het jaar is verrassend. Windows 10 oktober 2020-update is nu een realiteit, een update die u nu naar uw computer kunt downloaden om de Windows 10 mei 2020-update te vervangen.

Maar voordat u gaat installeren, bent u misschien geïnteresseerd in wat de verbeteringen zijn die worden geboden door Windows 10 oktober 2020 Update Dit is een update die aanzienlijke nieuwe functies biedt op interfaceniveau met een optimalisatie met betrekking tot de werking van onze apparatuur, waarvan sommige al beschikbaar waren via de verschillende kanalen van het Windows Insider-programma.

Veranderingen en verbeteringen

Image
Image
  • Er komt een vernieuwd Start-menu waarbij Microsoft het ontwerp verenigt en het Start-menu nu nieuwe pictogrammen en een doorschijnende tegelachtergrond heeft in plaats van een effen kleur.
  • Wat Edge betreft, nu verbetert de tabfunctionaliteit dankzij de "Alt + Tab" toetsencombinatie. Hierdoor konden we gemakkelijk schakelen tussen open applicaties in Windows, en kunnen we nu ook schakelen tussen Edge-tabbladen. Deze zullen fungeren als nog een applicatie en een voorbeeld ervan zal verschijnen in het voorbeeld dat verschijnt wanneer u + Tab uitvoert. U kunt de ervaring "Afbeelding" + TAB aanpassen in "Instellingen > Systeem en multitasking". alt="
  • De taakbalk wint aan aanpassingscapaciteit dankzij de komst van nieuwe pictogrammen en toegangen, zodat we de inhoud die het biedt aan onze behoeften kunnen aanpassen.
  • Verbeteringen en wijzigingen komen eraan in de meldingen en nu hebben ze een pictogram van de app die ze heeft gegenereerd op een manier die het gemakkelijker maakt om ze te identificeren. Het zal ook gemakkelijker zijn om ze te verwijderen dankzij een nieuwe "X"-knop.
  • De sectie "Instellingen" is verbeterd door meer klassieke mogelijkheden toe te voegen die zijn geïmporteerd vanuit het Configuratiescherm. Ook een knop "Kopiëren" toegevoegd aan "Instellingen > Systeem > Over" zodat u die informatie gemakkelijk kunt kopiëren en in een helpdeskticket kunt plakken.
  • Verbeterde ervaring in tabletmodus en als u voorheen een toetsenbord op een 2-in-1-apparaat loskoppelde, zou er een melding verschijnen met de vraag of u naar de tabletmodus wilt overschakelen, nu verschijnt deze melding niet meer en ga je direct naar tabletmodus. U kunt dit gedrag wijzigen in "Instellingen > Systeem > Tablet"
  • Er komen veranderingen in de instellingen waarmee je de verversingssnelheid kunt veranderen van het scherm. Een functie die beschikbaar is in "Instellingen > Systeem > Display > Geavanceerde weergave-instellingen".
  • De Xbox Game Pass-app voor pc is nu beschikbaar in de Microsoft Store.

Hoe te updaten

Als je wilt updaten naar de nieuwste versie met Windows 10 oktober 2020 Update, moet je weten dat de update niet onmiddellijk voor alle gebruikers beschikbaar zal zijn. In navolging van wat we al in andere belangrijke updates hebben gezien, zal de uitrol progressief en geschaald zijn om een betrouwbare downloadervaring te garanderen en te voorkomen dat een mogelijk probleem wijdverbreid wordt. Om deze reden kan het nog weken duren om uw computer te bereiken. Ook is het handig om, voordat u gaat upgraden, een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen.

Ook en zoals gemeld door Microsoft, "sommige apparaten hebben mogelijk een compatibiliteitsprobleem", dus deze zullen de update niet aangeboden krijgen totdat het bedrijf zeker weet dat ze geen problemen met installeren.

Als je wilt controleren of de update al beschikbaar is op je computer, ga dan naar de route "Instellingen > Updates en beveiliging > Windows Update" en klik op "Controleren op updates"Als de update als beschikbaar wordt vermeld en u al Windows 10 versie 1903 of hoger gebruikt, selecteert u gewoon "Downloaden en installeren" om het proces te starten. Als het nog niet verschijnt, is het een kwestie van wachten tot je aan de beurt bent.

Populair onderwerp