Door deze stappen te volgen, kunt u de beperkingen voor het ontvangen van Windows 10-updates verwijderen

Inhoudsopgave:

Door deze stappen te volgen, kunt u de beperkingen voor het ontvangen van Windows 10-updates verwijderen
Door deze stappen te volgen, kunt u de beperkingen voor het ontvangen van Windows 10-updates verwijderen
Anonim

Voor een paar uur is Windows 10 oktober 2020 Update een realiteit. Microsoft is begonnen met het distribueren van de nieuwe versie van zijn besturingssysteem, maar aangezien de implementatie progressief is, het kan nog even duren voordat alle compatibele computers zijn bereikt

Een beveiligingssysteem, een soort behoud van compatibiliteit dat probeert te voorkomen dat een mogelijk probleem of bug zich over een groot aantal apparaten verspreidt Via Windows Update zul je niet in staat om de nieuwste versie van Windows te installeren, iets dat kan veranderen als u dit systeem gebruikt.

Meer controle over Windows Update

update
update

Voor degenen onder jullie die niet willen wachten tot de update op de traditionele manier op je computer komt, Microsoft heeft een soort achterdeur opengelaten met de patch uitgebracht in de oktober Patch dinsdag. Zoals herhaald in Windows Latest, waarschuwt Microsoft via een nieuw ondersteuningsdocument dat het een nieuw groepsbeleid heeft geïntroduceerd dat de gebruiker meer controle over Windows Update biedt.

Dit nieuwe groepsbeleid heet "Beveiliging van functie-updates uitschakelen" en zoals de naam al doet vermoeden, stelt het de gebruiker in staat om een update te omzeilen die wordt geblokkeerd door Microsoft.

Met de risico's die dit proces met zich mee kan brengen voor ons team (de beperkingen van Microsoft zijn er niet voor niets), kunnen geïnteresseerden deze optie activeren door simpelweg deze stappen te volgen als accounts met Windows 10 Pro of Windows 10 Enterprise

Stappen om te volgen

zelfstudie
zelfstudie

U moet de "Groepsbeleid-editor" openen in Windows 10 Pro of Enterprise. Als u geen toegang hebt tot de "Groepsbeleid-editor", kunt u deze verkrijgen door de "Register-editor" te openen en de sectie "HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\" te zoeken. Windows"

Register-editor
Register-editor
Register-editor
Register-editor

Open op dat moment "WindowsUpdate" en als je geen sleutel hebt, maak dan een nieuwe aan met de naam "WindowsUpdate". We geven dit een nieuwe 32-bits DWORD-waarde en de naam "DisableWUfBSafeguards" verandert de waarde van de sleutel in "1"

Register-editor
Register-editor

Als je al toegang hebt tot de "Groepsbeleid-editor" door "gpedit" te typen in het zoekvak onderaan het scherm.

Een
Een

Zodra de "Groepsbeleid (Beleid) Editor" is geopend, moet u naar "Instellingen > Beheersjablonen" gaan en vervolgens naar "Windows-componenten".

Twee
Twee
Drie
Drie

U moet "Windows Update" openen en vervolgens op "Windows Update for Business" klikken en een nieuw beleid inschakelen met de naam "Schakel de functie-updatebeveiliging uit" door "Inschakelen" aan te vinken in het overeenkomstige vakje. Nadat u op "OK" hebt geklikt, moet u de "Groepsbeleid-editor" sluiten

vier
vier
Vijf
Vijf

Met deze stappen beweert Microsoft dat beschermingsplichten zullen worden omzeild en dat gebruikers functie-updates kunnen installeren. Het merkwaardige is dat bij elke update deze wijzigingen ongedaan worden gemaakt en om ze te activeren moet je de stappen opnieuw herhalen.

Populair onderwerp