Edge voegt nieuwe functies toe: zodat je in-browser screenshot en aangepaste thema's kunt proberen

Inhoudsopgave:

Edge voegt nieuwe functies toe: zodat je in-browser screenshot en aangepaste thema's kunt proberen
Edge voegt nieuwe functies toe: zodat je in-browser screenshot en aangepaste thema's kunt proberen
Anonim

Microsoft blijft werken aan verbeteringen aan zijn gloednieuwe Chromium-aangedreven browser. En zoals gewoonlijk zijn de eersten die toegang hebben degenen die de meest geavanceerde versie proberen die kan worden gedownload van de ontwikkelingskanalen, meer specifiek in de Canary-versie van Edge

Edge Canary-gebruikers kunnen nu beginnen met het testen van de twee nieuwe functies die Microsoft is begonnen uit te rollen naar Edge. Sommige gebruikers ervaren misschien al hoe de screenshot-optie en aangepaste NTP-thema's werken.

Screenshot

vangen 1
vangen 1

De eerste van de opties reageert op de naam "Screenshot" en is toegankelijk via het "Instellingen" menu waarop worden geopend door op de drie stippen te klikken die rechtsboven in de browser verschijnen.

Eenmaal geactiveerd, kunt u een screenshot maken van het gedeelte dat u op het scherm wilt hebben en dit op het klembord opslaan om het met andere gebruikers te delen en ja, we hebben ook de Windows Clipboard-functie geactiveerd Cloud, we kunnen de inhoud van het klembord op verschillende apparaten synchroniseren.

vastleggen 2
vastleggen 2

De preview-optie biedt nog een stap, zodat als we de toepassing Jouw telefoon gebruiken we de opname kunnen delen met de bijbehorende mobiele telefoon.

Aangepaste thema-ondersteuning

Personeel
Personeel

Een andere nieuwe toevoeging aan Edge is ondersteuning voor aangepaste thema's voor de nieuwe tabbladpagina (NTP). Met deze functie kunt u aangepaste thema's toepassen op de nieuwe tabbladpagina. Open gewoon een nieuw tabblad en druk nogmaals op de drie stippen om toegang te krijgen tot de "Instellingen" en ga naar het gedeelte "Nieuwe tabbladpagina" in de linkerzijbalk.

Thema
Thema

Op dat moment moeten we de "Aangepaste" markeren en vervolgens een thema inschakelen dat we eerder hebben gedownload en geïnstalleerd. In die zin is de mogelijkheid om Chrome-thema's te gebruiken nu belangrijker dan ooit.

Deze verbeteringen komen naar de canarische versie van Edge en hopelijk duurt het niet lang voordat de rest van de ontwikkelingsversies de stabiele versie bereiken.

Populair onderwerp