Wilt u niets weten over abonnementen? Tekenen wijzen op een eenmalige versie van Office voor 2021 op Windows en macOS

Inhoudsopgave:

Wilt u niets weten over abonnementen? Tekenen wijzen op een eenmalige versie van Office voor 2021 op Windows en macOS
Wilt u niets weten over abonnementen? Tekenen wijzen op een eenmalige versie van Office voor 2021 op Windows en macOS
Anonim

Bijna drie jaar geleden "bedankte" onze collega Javier Pastor Microsoft voor het lanceren van een versie van Office die het abonnementssysteem negeerde dat bij veel gebruikers zoveel verveling veroorzaakt. Die uit Redmond bleven wedden op de eenmalige betaling met Office

Microsoft weet dat het ondanks de concurrentie bij Microsoft een bron van inkomsten heeft, maar ook van klanten, waar het voor moet zorgen. We hebben elk van zijn programma's, Excel, Word, Access, PowerPoint… gekoppeld aan de functies die ze bieden en dat geeft het belang van deze toepassingen aan. En Microsoft, zich bewust van het potentieel, is ook van plan om de macOS-omgeving te veroveren. En om te concurreren met vooraf geïnstalleerde tools zoals Keynote, Numbers of Pages, is er niets beter dan een eenmalig Office, waarmee de erfenis van Office 2019 wordt voortgezet

Een eenmalige betaling op macOS en Windows

Kantoor
Kantoor

Het potentieel van Office is groter dan dat van Apple-applicaties en hetzelfde kan bijna gezegd worden van de rest van de open source-tools die zowel in Windows als in macOS worden gevonden. En in het geval van Apple's systeem, ondanks het feit dat de Office-suite al is geladen, ken ik geen macOS-gebruiker die Office niet meer gebruikt in een van zijn versies.

Microsoft heeft al een abonnementsoplossing zoals Office Microsoft 365, een jaar-/maandabonnement dat toegang biedt tot de verschillende diensten van het bedrijf, iets wat we destijds al zagen. Maar voor degenen die dit soort oplossingen niet willen, verplicht Microsoft zich tot een eenmalige betaling. En dit is wat ze zeggen, vanuit Windows Central, wat er zal gebeuren in de versie van Office voor macOS in 2021.

Kantoor
Kantoor

Als we momenteel de 2019-versie van Office hebben (deze is geslaagd voor de 2016-versie), zou de volgende revisie kunnen blijven kiezen voor de eenmalige betaling zodat we een eeuwigdurende licentie krijgen, zonder andere betalingen te hoeven doen, hoewel ja, we verliezen de optie om nieuwe functies te ontvangen.

Microsoft zou deze eenmalige betalingsversie van Office in de tweede helft van 2021 kunnen lanceren en zou niet alleen beschikbaar zijn voor macOS, aangezien Windows-klanten deze mogelijkheid ook zouden hebben. Een editie van Office die op de markt zou kunnen komen onder de naam Office 2022 en die klassieke applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint zou bevatten, evenals de Outlook-e-mailmanager. En de prijs? Het zou vergelijkbaar moeten zijn met de 2019-versie van Office.

In een markt waarin een applicatie om QR-codes te lezen, een app die ontspannende geluiden biedt of een andere om te bepalen of je snurkt of niet, al om abonnementsgebruik vraagt (er zijn slechts drie voorbeelden), deDat een krachtige tool zoals Office blijft inzetten op het enkelvoudige betalingsmodel wordt zeer gewaardeerd aangezien er een groot aantal gebruikers is die de voorkeur geven aan dit systeem.

Populair onderwerp