Outlook bereidt zich voor op grote verbeteringen op iOS en Android: spraakopdrachten, standaardantwoorden en meer komen eraan

Inhoudsopgave:

Outlook bereidt zich voor op grote verbeteringen op iOS en Android: spraakopdrachten, standaardantwoorden en meer komen eraan
Outlook bereidt zich voor op grote verbeteringen op iOS en Android: spraakopdrachten, standaardantwoorden en meer komen eraan
Anonim

Een paar dagen geleden zagen we het nieuws waar Microsoft aan werkte voor enkele van zijn bekendste applicaties. Edge, OneDrive en Outlook waren zich aan het voorbereiden om nieuwe functies in iOS en iPadOS te ontvangen. Nu, in dit nieuws gaan we ons concentreren op de toepassing voor e-mailbeheer

En het is dat Microsoft een reeks belangrijke verbeteringen en nieuws voorbereidt die in Outlook op zowel iOS als Android zullen landen. Zonder enige vorm van discriminatie per platform, heeft het bedrijf zojuist het aanstaande nieuws officieel gemaakt via de Outlook-blog, nieuws met spraakopdrachten, ondersteuning voor Cortana en e-mailreacties.

Nieuwe functies

Voorgestelde antwoorden Kopiëren
Voorgestelde antwoorden Kopiëren

iOS en Android profiteren van een reeks nieuwe functies die het beheer van e-mail willen vergemakkelijken en, overigens, het de concurrentie een beetje moeilijker maken. Deze omvatten reacties op een e-mail, zodat Outlook op basis van de context van de e-mail een reeks vooraf bepaalde antwoorden biedt op een e-mail waarin ons bijvoorbeeld wordt gevraagd naar onze beschikbaarheid.

Bovendien wordt Outlook voor iOS en Android voorbereid op integratie met Cortana De geleidelijke verdwijning van de assistent van Microsoft lijkt aan professionele omgevingen te ontsnappen. Met de komst en integratie van Cortana kun je onder andere nieuwe evenementen plannen, via Microsoft Teams bellen en naar bestanden zoeken.

De derde verbetering die we op beide mobiele platforms zullen zien aankomen, verwijst naar de reacties via emoji'sWe kunnen verschillende reacties toevoegen aan de e-mails die in onze inbox binnenkomen en zo de inbox een informeler en vooral meer gemoedelijk tintje geven.

Weer kopiëren
Weer kopiëren

Een andere verbetering is de integratie met de weersvoorspelling zodat het vanuit Outlook gemakkelijker kan zijn om onze dag te plannen op zowel iOS als Android. Of het nu regent of schijnt, u kunt in één oogopslag het huidige en voorspelde weer op basis van uw locatie bekijken.

Gericht op Android of iOS

Android Kopieer Meldingen
Android Kopieer Meldingen

Er zijn ook verbeteringen gericht op een specifiek besturingssysteem en op Android krijgen we bijvoorbeeld bruikbare meldingen zodat wanneer we een e-mailmelding ontvangen in Outlook voor Android, we voer een reeks acties uit vanuit de melding zelf, of het nu Archief, Beantwoorden, Verwijderen is, standaardopties waaraan anderen kunnen worden toegevoegd, zoals Markeren als gelezen, Markeren, Lezen en archiveren of geen.

Ios kopiëren
Ios kopiëren

In het geval van iOS is er een verbetering zoals slepen en neerzetten, zodat we bijvoorbeeld met deze methode bestanden van OneDrive naar Outlook voor iOS kunnen brengen, een verbetering die nu beschikbaar is op de iPad. Bovendien heeft Outlook nu een nieuwe widget waarmee u vergaderingen en evenementen kunt weergeven.

Deze verbeteringen beginnen al iOS- en Android-gebruikers te bereiken, hoewel, zoals gewoonlijk, de uitrol progressief en gespreid is.

Populair onderwerp