Microsoft brengt Build 20221 uit binnen het Dev Channel: Meet Now integreert in de taakbalk om met één klik te bellen

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 20221 uit binnen het Dev Channel: Meet Now integreert in de taakbalk om met één klik te bellen
Microsoft brengt Build 20221 uit binnen het Dev Channel: Meet Now integreert in de taakbalk om met één klik te bellen
Anonim

Microsoft heeft Build 20221 uitgebracht in het Dev Channel in het Insider-programma. Als het gisteren de Beta en Release Preview-gebruikers waren die een nieuwe build hadden, zijn het vandaag de gebruikers van het meest geavanceerde kanaal. Een build die zoals gewoonlijk kan worden gedownload via Windows Update

In deze build komt een interessante verbetering die het gemakkelijker maakt om met onze contacten te communiceren: Meet Now is geïntegreerd in de taakbalk van Windows 10 en nu kun je bellen met een enkele klik. Er zijn ook verbeteringen in meldingen voor de toepassing Jouw telefoon en de verwachte bugfixes.

Wat is er nieuw in build 20221

Foto 2020 09 24 11 23 02
Foto 2020 09 24 11 23 02
 • Meet Now is nu geïntegreerd in de Windows-taakbalk Een functie om het bellen naar onze contacten te vergemakkelijken. U kunt eenvoudig een videogesprek opzetten en in een oogwenk communiceren met vrienden en familie door op het pictogram "Nu vergaderen" in het systeemvak (systeemvak) van de taakbalk in Windows 10 te klikken, en dat allemaal zonder een toepassing te registreren of te downloaden.
Deelnemen Kopiëren
Deelnemen Kopiëren
 • We kunnen zowel maken als deelnemen aan een gesprek. Deze functie wordt uitgerold naar een beperkt aantal Insiders in het ontwikkelingskanaal om snel problemen te identificeren die de prestaties en betrouwbaarheid kunnen beïnvloeden.
Meldingen
Meldingen
 • De Jouw telefoon-app heeft een nieuwe vastzetfunctie geïntegreerd met de meldingsfeed. Op deze manier kan het eenvoudig worden vastgezet om belangrijke meldingen op te slaan die bovenaan de feed worden geplakt, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn en zich onderscheiden van de rest van uw meldingen. Als u deze functie wilt proberen, kunt u zoeken naar een melding die u wilt vastzetten en op de weglatingstekens in het extra menu klikken. Daar ziet u de optie "PIN-melding".
 • Aangezien de melding nu bovenaan de feed blijft, hoef je je geen zorgen meer te maken dat je de melding mist en heb je gemakkelijk toegang tot de thread en kun je al je favoriete functies, zoals het online antwoord. Wanneer u die meldingsthread niet langer nodig heeft, kunt u deze eenvoudig losmaken door op het losmaken-pictogram te klikken. Deze functie wordt geleidelijk uitgerold, dus het kan even duren voordat deze in de app Jouw telefoon verschijnt.

Ontwikkelaarsupdates

 • De Windows SDK blijft groeien in hetzelfde tempo als de ontwikkelingen in het Dev Channel. Telkens wanneer een nieuwe OS-build door de ontwikkelingspijplijn gaat, wordt de bijbehorende SDK ook vrijgegeven.

Bouw 20221 veranderingen en verbeteringen

Bouwen
Bouwen
 • Een bug oplossen met een melding om u te informeren wanneer een app is geregistreerd om te worden uitgevoerd bij het opstarten (Settings> Apps> Startup apps).
 • Aangezien de meeste lanceringen van de People-app rechtstreeks afkomstig zijn van de Mail- en Agenda-apps in Windows 10, verschijnt de People-app niet langer als een afzonderlijke app in Start. Het blijft als een inbox-app en kan worden gestart om uw contacten te beheren via de knop in de Mail- en Agenda-apps
 • Er is een probleem opgelost waarbij de nieuwe sectie Schijven en volumes beheren in "Instellingen" de mogelijkheid om de stationsletter van het systeemvolume te wijzigen niet blokkeerde.
 • Verhelpt een probleem dat ertoe zou kunnen leiden dat het Startmenu en het Actiecentrum volledig transparant zijn wanneer bepaalde apps op de achtergrond zijn geopend.
 • Er is een probleem opgelost dat een crash kon veroorzaken bij het openen van het Power-menu op Home terwijl Vergrootglas op een hoog zoomniveau werd uitgevoerd.
 • Er is een probleem opgelost dat ertoe kon leiden dat een virtuele desktopminiatuur in de Taakweergave een leeg bureaublad liet zien, zelfs nadat een applicatie naar dat bureaublad was verplaatst.
 • Verhelp een probleem bij het typen met een IME in tekstvelden in bepaalde apps waardoor invoer niet langer kan worden geaccepteerd.
 • Er is een probleem opgelost waardoor het Chinese Pinyin IME-kandidatenpanel vastliep op de eerste letter bij het typen in bepaalde games.
 • Een probleem opgelost waardoor Windows Update lange tijd vastliep op "Downloaden - 0%".
 • Repareer algemene fouten bij gebruik van wsl --install Windows Subsystem for Linux.
 • Een bug opgelost waarbij de Linux-kernel niet werd geïnstalleerd bij gebruik van wsl --install in het Windows-subsysteem voor Linux.

Bekende problemen

verbeteringen
verbeteringen
 • Meldingen van het updateproces dat gedurende langere tijd crasht bij het installeren van een nieuwe versie worden onderzocht.
 • Werk aan een oplossing om live preview van vastgezette sitetabbladen in te schakelen.
 • We werken aan de nieuwe taakbalkervaring voor bestaande vastgezette sites. In de tussentijd kunt u de site losmaken van de taakbalk, deze verwijderen van de apps-pagina edge:// en de site vervolgens opnieuw vastzetten.
 • Onderzoek naar crashrapporten voor sommige Office-toepassingen na het upgraden naar een nieuwe build.
 • Studying meldt dat Instellingen-app crasht bij het openen van Schijven en volumes beheren.
 • Onderzoek naar een oplossing voor het niet installeren van de Linux-kernel bij gebruik van de opdracht wsl –install in het Windows-subsysteem voor Linux. Voor een onmiddellijke oplossing, voer wsl --update uit om de nieuwste kernelversie te krijgen.
 • Rapporten onderzoeken van sommige apparaten die een KMODE_EXCEPTION-bugcheck ondervinden bij het gebruik van bepaalde virtualisatietechnologieën.
 • Microsoft onderzoekt een probleem met betrekking tot het Windows-subsysteem voor Linux-distributies 2 waarbij gebruikers de foutmelding kunnen krijgen: "Remote procedure call failed" bij het opstarten.
 • Microsoft onderzoekt een bug waarbij de vEthernet-adapter in het Windows-subsysteem voor Linux 2-distributies offline gaat na een periode van gebruik. Voor alle details kun je deze Github-thread volgen.

Als je lid bent van het Dev Channel binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp