De prijs van uitbreidingskaarten voor Xbox Series X en Xbox Series S verschijnt vluchtig online

Inhoudsopgave:

De prijs van uitbreidingskaarten voor Xbox Series X en Xbox Series S verschijnt vluchtig online
De prijs van uitbreidingskaarten voor Xbox Series X en Xbox Series S verschijnt vluchtig online
Anonim

Hoewel ze op 10 november aankomen, kunnen de nieuwe Microsoft-consoles voor de nieuwe generatie al worden gereserveerd. Of het nu in de Microsoft Store of via verschillende winkels is, de Xbox Series X en Series S hebben al een actieve pre-aankoopperiode.

Voor het topmodel, de Xbox Series X, hebben we 1TB opslagcapaciteit via SSD, terwijl de Xbox Series S op 512GB blijft en hoewel het misschien veel lijkt (vooral in de eerste), dit kan schaars zijn als we meerdere games gebruiken en het volledige potentieel van de console willen benutten. Daarom heeft Microsoft enkele geheugenkaarten of SSD-cartridges gelanceerd om de opslag uit te breiden voor het geval we tekort komen. Randapparatuur waarvan de prijs van tevoren is gelekt.

Een vluchtige verschijning

Seagate
Seagate

Het is de Britse keten Smyths Toys die de prijs van deze door Seagate ondertekende kaarten heeft verstrekt, ze laten toe om de capaciteit van de console met 1TB uit te breiden Elk van hen, Volgens deze informatie zou het een prijs hebben van 159 pond, wat neerkomt op ongeveer 173 euro in ruil (als er een pond-euro correspondentie is).

De waarheid is dat hoewel ze niet goedkoop zijn, als dit de prijs is die ze uiteindelijk bieden ze misschien niet zo'n buitensporige prijs vertegenwoordigen zoals velen van ons vreesden, vooral wanneer we kijk hoe deze extra kosten zijn overgedragen naar de nieuwe generatie videogames.

In deze tijd echter zijn er inderdaad gebruikers die erin geslaagd zijn de prijs vast te leggen en deze op Resetera en op hun Twitter-account hebben gedeeld. De prijs van deze veronderstelde uitbreidingskaarten wordt in dit geval weergegeven in dollars, namelijk 219,99, wat ongeveer 187 euro zou zijn om te veranderen.

We weten niet of het een vergissing was, maar de waarheid is dat Smyths Toys na enige tijd elke verwijzing naar deze uitbreidingskaarten heeft verwijderd De waarheid is dat we moeten wachten op bevestiging of deze prijs echt is of dat er eindelijk verandering is wanneer ze in de winkels aankomen. Als het waar is dat ze een vergelijkbare prijs zullen hebben, beschouwt u het dan als een geldige optie of denkt u dat het te hoge kosten biedt?

Populair onderwerp