Je kunt nu Windows 10 Fall Update downloaden en proberen: 20H2 branch is nu oktober 2020 Update

Inhoudsopgave:

Je kunt nu Windows 10 Fall Update downloaden en proberen: 20H2 branch is nu oktober 2020 Update
Je kunt nu Windows 10 Fall Update downloaden en proberen: 20H2 branch is nu oktober 2020 Update
Anonim

De herfst komt eraan, een periode van het jaar waarin Microsoft meestal nieuws aanbiedt in de vorm van hardware en software. Wat het eerste punt betreft, voegen we aan de geruchten over nieuwe apparaten de extra bonus van de nieuwe consoles toe in de vorm van Xbox Series X en Series S. Als we het over software hebben, hebben we geen andere keuze dan te verwijzen naar de update herfst Windows 10

De tweede grote update die het bedrijf elk jaar lanceert en die het jaar ervoor vrij klein was, wil heel dichtbij komen. Gebruikers van Release Preview kunnen nu beginnen met het testen van Windows 10 oktober 2020 Update, een build die wordt geleverd met patch KB4571756.

Windows 10 oktober 2020-update

Van de Windows-blog waarschuwen ze dat de update van oktober 2020 via Windows Update aan insiders zal worden aangeboden in het versievoorbeeldkanaal. Insiders die het willen proberen, gaan naar het pad "Instellingen > Update & Beveiliging > Windows Update" en kiezen ervoor om 20H2 te downloaden en te installeren. Na installatie blijft de gebruiker automatisch nieuwe service-updates ontvangen via Windows Update.

Merk verder op dat ze de update van oktober 2020 beginnen uit te rollen automatisch voor Insiders die deel uitmaken van het Beta Channel Voor Insiders die er niet eerder voor hadden gekozen om de update te installeren voor Oktober 2020, ze worden u automatisch aangeboden via Windows Update.

In Windows 10 oktober 2020 Update Microsoft praat alleen over een bekende bug, een bug gerelateerd aan het Windows-subsysteem voor Linux en in feite waarschuwen ze dat als we het Windows-subsysteem gebruiken voor Linux wil je misschien niet upgraden naar deze versie.

Het probleem is dat wanneer we WSL proberen te starten, de fout "Element niet gevonden" verschijnt Vanuit Redmond hebben ze de bug al gevonden en verholpen, maar totdat de volgende versie Het zal niet beschikbaar zijn. Je kent de oorzaak van het probleem al en alle details zijn te zien in deze GitHub-link. De oplossing voor deze bug zou in de volgende servicerelease van 20H2 moeten worden opgenomen en in de tussentijd kunnen getroffenen die dit probleem niet willen ervaren deze build verwijderen.

De RTM is al dichterbij en komt waarschijnlijk eind oktober aan in de vorm van een ISO Nu is het afwachten wanneer deze nieuwe update komt zal alle gebruikers binnen de stabiele tak bereiken en hoewel er geen datums zijn, doet de logica ons denken dat we zullen moeten wachten op de eerste of tweede week van november.

Populair onderwerp