Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: het is nu gemakkelijker om op volledig scherm te navigeren op touchpad-apparaten

Inhoudsopgave:

Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: het is nu gemakkelijker om op volledig scherm te navigeren op touchpad-apparaten
Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: het is nu gemakkelijker om op volledig scherm te navigeren op touchpad-apparaten
Anonim

Microsoft zet zijn wekelijkse schema van updates voor Edge voort binnen het Dev Channel. De tussenversie tussen het Canary Channel en het Beta Channel is bijgewerkt naar versie 87.0.637.0 die bijdraagt aan verbeteringen die zijn al getest door gebruikers van het meest geavanceerde kanaal.

En onder alle nieuwigheden, de komst van een nieuwe gebruikersinterface die navigatie op volledig scherm vergemakkelijkt op computers met een aanraakscherm zonder een obstakel te vormen voor toegang tot de verschillende tabbladen zoals evenals de adresbalk.

Verbeteringen en toevoegingen

verbeteringen
verbeteringen
 • De mogelijkheid toegevoegd om de Shy UI in te schakelen op computers met aanraakschermen.
 • Een probleem opgelost dat een synchronisatiecrash veroorzaakte.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het browserthema wijzigen en vervolgens Shy UI gebruiken de browser crashte.

Andere verbeteringen

Versie
Versie
 • Er is een probleem opgelost waarbij de pagina Sitemachtigingen en cookies instellen zou verschijnen met een leeg scherm.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het deelvenster Verzamelingen soms leeg was.
 • Los een probleem op waarbij rechtsklikken op contextmenu-items niet. selecteerde
 • Verhelpt een probleem waarbij sommige websites een fout weergaven die aangeeft dat de browser cookies van derden blokkeerde.
 • Probleem opgelost door waarbij het proberen om "Immersive Reader" in te voeren een fout zou veroorzaken op bepaalde pagina's.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het gebruik van de optie "Opslaan als" bij het downloaden van een bestand ervoor zorgde dat de bestandslocatie-indicator telkens dezelfde map weergaf wanneer deze voor de eerste keer werd geopend in plaats van de meest recent gebruikte map.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het vertalen van inhoud op een pagina met meerdere talen soms een fout veroorzaakte die aangeeft dat de taal waarnaar wordt vertaald dezelfde is als de huidige taal, hoewel er staat wat tekst op de pagina die correct kan worden vertaald.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het verwijderen van een website die als app van buiten Edge is geïnstalleerd (bijvoorbeeld vanuit het Configuratiescherm) er soms niet toe leidt dat de app door Edge wordt verwijderd uit de lijst met apps.
 • Verhelpt een probleem waarbij Caret Browsing ingeschakeld blijft nadat de browser is gesloten.

Bekende problemen

dev
dev
 • Gebruikers van bepaalde extensies voor het blokkeren van advertenties kunnenafspeelfouten op YouTube ervaren. Als tijdelijke oplossing zou het tijdelijk uitschakelen van de extensie het afspelen mogelijk moeten maken. Hier heb je meer informatie over.
 • Sommige gebruikers hebben nog steeds een probleem waarbij alle tabbladen en extensies onmiddellijk crashen met een fout STATUS INVALID IMAGE_HASH De meest voorkomende oorzaak van deze fout is beveiligingssoftware of verouderde antivirussoftware van leveranciers zoals Symantec, en in die gevallen zal het updaten van die software het oplossen.
 • Kaspersky Internet Suite gebruikers die de bijbehorende extensie hebben geïnstalleerd, zien soms webpagina's zoals Gmail die niet worden geladen. Deze fout wordt veroorzaakt door het feit dat de belangrijkste Kaspersky-software niet up-to-date is en wordt daarom opgelost door ervoor te zorgen dat de nieuwste versie is geïnstalleerd.
 • Sommige gebruikers zien dat de favorieten worden gedupliceerd na enkele eerdere reparaties in dat gebied. De meest gebruikelijke manier waarop dit wordt geactiveerd, is door het stabiele Edge-kanaal te installeren en vervolgens in te loggen met een account dat al eerder bij Edge is ingelogd. Dit zou eenvoudiger moeten zijn nu de deduplicatietool beschikbaar is. Er zijn echter rapporten dat duplicatie optreedt wanneer u de deduplicator op meerdere machines uitvoert voordat een machine de kans heeft gehad om de wijzigingen volledig te synchroniseren, dus hoewel verwacht wordt dat sommige van de gemaakte correcties Stabiel bereiken, moet u ervoor zorgen dat u laat tijd tussen deduplicator-runs.
 • Sommige gebruikers ervaren nog steeds Edge-vensters die zwart worden Open de Taakbeheer van de browser (sneltoets op het toetsenbord is shift + esc) en stop het proces dat de GPU gewoonlijk repareert. Dit lijkt alleen van invloed te zijn op gebruikers met bepaalde hardware en wordt het gemakkelijkst geactiveerd door het formaat van een Edge-venster te wijzigen. Voor gebruikers met discrete GPU's kan het helpen om uw grafische stuurprogramma's te updaten.
 • Sommige gebruikers zien "wiebelen" gedrag bij het scrollen met trackpad-bewegingen of aanraakschermen, waarbij scrollen in de ene dimensie er ook voor zorgt dat de pagina subtiel heen en weer scrolt aan de andere kant. Houd er rekening mee dat dit alleen van invloed is op bepaalde websites en erger lijkt te zijn op bepaalde apparaten. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met ons lopende werk om het scrollen terug te brengen tot pariteit met het Edge Legacy-gedrag, dus als dit gedrag ongewenst is, kunt u het tijdelijk uitschakelen door de edge://flags/ flag edge-experimental-scrolling uit te schakelen.
 • Er zijn enkele problemen waarbij gebruikers met meerdere audio-uitvoerapparaten soms geen geluid van Edge krijgen. In één geval is Edge gedempt in de Windows Volume Mixer en wordt het probleem opgelost door het dempen op te heffen. In een andere lost het herstarten van de browser het op.

Onthoud dat deze versie al de verbeteringen toont die eerder zijn getest binnen het Canarische Kanaal. Je kunt de nieuwe Edge nu downloaden via deze link op elk van de kanalen op de platforms waar deze beschikbaar is. Als je het al hebt geïnstalleerd, ga naar de voorkeuren in de browser en controleer of er updates in behandeling zijn.

Populair onderwerp