Dit is het nieuws dat Microsoft naar Edge, OneDrive en Outlook zal brengen om te profiteren van het potentieel van iOS 14 en iPadOS 14

Inhoudsopgave:

Dit is het nieuws dat Microsoft naar Edge, OneDrive en Outlook zal brengen om te profiteren van het potentieel van iOS 14 en iPadOS 14
Dit is het nieuws dat Microsoft naar Edge, OneDrive en Outlook zal brengen om te profiteren van het potentieel van iOS 14 en iPadOS 14
Anonim

Gisteren was de dag waarop Apple enkele van zijn nieuwe producten aankondigde Bij het ontbreken van de langverwachte iPhone 12 maakten we kennis met de nieuwe Apple Watch Series 6, een goedkope Kijk en een nieuwe iPad. En samen met de nieuwe modellen hebben we gezien hoe de komst van iOS 14, iPadoOS 14 en watchOS 7 binnen een paar uur werd aangekondigd.

Apple brengt nieuwe versies van zijn besturingssystemen uit en in het geval van iOS 14 (ook iPadOS14) zal een groot deel van de applicaties in de App Store-catalogus profiteren van de nieuwe functies, als gebruikers dat inschatten ontwikkelaars. Dit is het geval bij Microsoft, dat de updates voor Outlook, OneDrive en Edge al heeft voorbereid met een flink aantal verbeteringen en nieuwe functies waarover we nu gaan leren.

Verbeteringen en nieuwe functies

Outlook standaard kopie
Outlook standaard kopie
  • Standaard toepassingen. Een dag geleden zagen we hoe Edge in de bètaversie al kon worden geconfigureerd als de standaardbrowser op iOS. Een mogelijkheid die nu ook Outlook en de stabiele versie van Edge bereikt.
  • Als je iOS 14 of iPadOS 14 hebt geïnstalleerd, kun je widgets toevoegen op het scherm van Microsoft Outlook en OneDrive en zo in één oogopslag op de hoogte zijn van onze cloud of onze planning.
Widget kopiëren
Widget kopiëren
  • Als u OneDrive gebruikt met een persoonlijk account, kunt u fotoherinneringen bekijken met de functie "In deze dag", waarbij foto's worden gemarkeerd die die dag in voorgaande jaren zijn gemaakt, een functie die doet veel denken aan degene die wordt aangeboden door Instagram. Als je daarentegen op die dag geen foto's hebt, worden de meest recente foto's die je in de cloud hebt opgeslagen weergegeven.
Outlook op horloge kopiëren
Outlook op horloge kopiëren
  • Microsoft Outlook verbetert met de komst van watchOS 7 en complicaties voor e-mail en agenda zijn geoptimaliseerd De agendacomplicatie zal nu een indicatie bevatten of onze status vrij of bezet is, afhankelijk van de kleur die we hebben gekozen voor de kleur van de Outlook-agenda en e-mail.
  • In het geval van iPadOS 14 werkt Microsoft de Outlook-app bij om te profiteren van nieuwe mogelijkheden, gebruikers kunnen bijvoorbeeld hun e-mails en berichten met de hand typen, via de Scribble functie, schakel over naar elektronische tekst
  • U kunt handgetekende illustraties of diagrammen toevoegen aan e-mails en u kunt de stylus gebruiken om uw zoekopdracht op trefwoord te schrijven of de tekstvelden in te vullen om snel een vergadering te programmeren.
  • Outlook ondersteunt ook rijke opmaak op iPad, dus zodra uw handschrift is omgezet in tekst, kunt u extra structuur en dimensie toevoegen aan uw e-mailcommunicatie. tik gewoon op het stylussymbool op het toetsenbord om de opmaakopties te zien.
  • Met iPadOS 14 kun je multitasken en twee apps tegelijk openen. U kunt dus Outlook en Edge openen om tekst en links naar een e-mail te kopiëren en te slepen, zodat u boeiende en informatieve e-mails kunt maken en verzenden.
Sleep kopiëren
Sleep kopiëren
  • Microsoft introduceert de mogelijkheid om bestanden en foto's naar Outlook te slepen en neer te zetten. Op deze manier kunt u de Foto's-app tegelijkertijd met Outlook openen om een selectie van afbeeldingen als e-mailbijlagen te slepen en neer te zetten.
  • Ook wordt verwacht dat OneDrive tegen de herfst offline bewerking van Office-bestanden zal toestaan. Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden kunnen worden gedownload naar een iPhone of iPad voor offline gebruik.

Populair onderwerp