Edge wil ook iOS domineren: je kunt het nu instellen als de standaardbrowser in iOS 14

Inhoudsopgave:

Edge wil ook iOS domineren: je kunt het nu instellen als de standaardbrowser in iOS 14
Edge wil ook iOS domineren: je kunt het nu instellen als de standaardbrowser in iOS 14
Anonim

Microsoft blijft zich inzetten voor het maken van zijn nieuwe browser, Chromium-powered Edge, een wereldwijde applicatie die door steeds meer gebruikers wordt gebruikt. Ze proberen harder, iets wat ze nog nooit eerder hebben gedaan met Edge Legacy, laat staan met Internet Explorer, dat zeker een enorm marktaandeel had.

Beschikbaar op verschillende platforms, waarvan er nu één, iOS, al als standaardbrowser kan worden gebruikt. iPhone-gebruikers hebben al een alternatief naast Safari als hun standaardbrowser tijdens het surfen op het web.

Ik kies Edge als mijn standaardbrowser

Edge In Ios
Edge In Ios

Een verbetering die mogelijk is dankzij de wijzigingen die Apple heeft aangebracht in iOS 14, de nieuwe versie van zijn besturingssysteem waarin het aankondigde dat het mogelijk zou zijn om browsers van derden te gebruiken als standaardbrowserChrome stond het al toe en nu is Edge aan deze mogelijkheid toegevoegd.

Om van deze mogelijkheid te profiteren is het natuurlijk noodzakelijk om de bètaversie van Edge te gebruiken, die beschikbaar is via de TestFlight-toepassing om toegang te krijgen tot testversies. Eenmaal gedownload, vraagt de app ons bij het openen van Edge of we willen dat dit de standaardbrowser is.

Het is een optie die we ook op elk moment kunnen wijzigen in het menu "Instellingen", de applicaties openen en de standaardbrowser selecteren die we willen gebruiken tussen al deze we hebben geïnstalleerd.

Binnen een paar weken zal Apple de versie van iOS 14 voor alle gebruikers lanceren en het zal dan zijn dat velen toegang zullen hebben tot deze mogelijkheid, die van kies een andere browser dan Safari als de standaardtoepassing om op internet te surfen.

Vastleggen 2020 09 15 Om 10 29 32
Vastleggen 2020 09 15 Om 10 29 32

Als je iOS 14 al gebruikt, kun je deze verbetering testen door de nieuwste versie van TestFlight te installeren (het is de app die ons toegang geeft tot bètaversies) en vervolgens toegang tot en downloaden van de Edge-bèta via deze link. U kunt de Microsoft Edge-browser downloaden via deze link in de App Store.

Populair onderwerp