Een pdf-reader nodig? Deze zeven apps geven je toegang tot basisfuncties zonder dat je naar de kassa hoeft te gaan

Inhoudsopgave:

Een pdf-reader nodig? Deze zeven apps geven je toegang tot basisfuncties zonder dat je naar de kassa hoeft te gaan
Een pdf-reader nodig? Deze zeven apps geven je toegang tot basisfuncties zonder dat je naar de kassa hoeft te gaan
Anonim

Het is heel gewoon om PDF-documenten op onze computer te hebben. Of ze nu voor professioneel of privégebruik zijn, ze zijn net zo populair als Word-documenten en zoals deze hebben ze een programma nodig om ze te kunnen openen. In het geval van Windows 10 kan de nieuwe Edge worden gebruikt als lezer voor dit type document, maar de opties die we vinden zijn veel breder.

In Windows bevinden we ons voor een reeks toepassingen waarmee we PDF-documenten kunnen lezen en dit ook kunnen doen zonder naar de kassa te gaan. Gratis pdf-lezers met min of meer functies die de meeste gebruikers tevreden kunnen stellen, waardoor je overgaat op de meer "pro" geavanceerde opties die een of andere vorm van betaling vereisen.

Edge, maar ook Chrome of Firefox

Kant
Kant

We hebben gezien hoe de nieuwe Edge kan dienen als een PDF-documentlezer, maar als we een andere voorkeur hebben, kunnen we ook we kunnen andere browsers gebruiken, zoals Chrome of Firefox We hebben allemaal een browser op onze apparatuur en op deze manier hoeven we niet nog een extra applicatie te installeren. Natuurlijk zijn de functies die ze bieden basaal en beperkt tot weinig meer dan lezen en afdrukken.

Adobe Acrobat Reader DC

Pdf Acrobat
Pdf Acrobat

Misschien wel de meest bekende. Het biedt basisfuncties en als we iets krachtigers willen, moeten we ons wenden tot Adobe Acrobat Pro. Het biedt toegang tot de Adobe-cloud en compatibiliteit met cloudopslagservices zoals Dropbox, OneDrive of Box. Met Acrobat Reader Dc kunnen we documenten ondertekenen met tekst, een handgeschreven handtekening toevoegen, een handtekening toevoegen door middel van een afbeelding, annotaties, opmerkingen…

Foxit Reader

Image
Image

Een gratis app is Foxit Reader. Een van de meest interessante, omdat het toegang biedt tot een groot aantal functies zonder te hoeven afrekenen Met deze app kunnen we verschillende PDF's openen in tabbladen, PDF's bewerken, opmerkingen toevoegen, een handtekening toevoegen, documenten samenvoegen en splitsen…

De opties zijn enorm en om het gebruik gemakkelijker te maken, hebben ze ervoor gekozen om een interface toe te voegen die velen zich misschien herinneren die door Microsoft in Word wordt gebruikt. Het enige nadeel is dat het, gezien het bronverbruik dat het veroorzaakt, slechter kan presteren op computers met strakkere hardware.

Slim PDF-lezer

Aan de andere kant, vanwege het verbruik van bronnen, is er Slim PDF Reader. Een lichtgewicht reader van slechts 1,43 MB Ideaal voor computers met strakkere hardware, Slim PDF Reader biedt hoewel minder opties dan de vorige toepassing. Met Slim PDF Reader kunnen we het document lezen, zoekopdrachten uitvoeren en weinig anders Als u een PDF wilt invullen, ondertekenen of becommentariëren, is dit niet uw optie.

Nitro PDF Reader

Een andere optie die toegang biedt tot basisfuncties is Nitro PDF Reader. Een gratis PDF-lezer die opv alt door het bieden van ondersteuning voor apparaten met aanraakscherm De interface is duidelijk en gemakkelijk toegankelijk en biedt de basisfuncties die we kunnen verwachten, waaraan de mogelijkheid is toegevoegd om uit te voeren aantekeningen en opmerkingen. We kunnen echter geen PDF-documenten invullen of ondertekenen en ook niet in de tekst zoeken.

Expert PDF Reader

Expertpdf-schermafbeelding
Expertpdf-schermafbeelding

Expert PDF Reader is een andere lichtgewicht applicatie die, net als Slim PDF Reader, is ontworpen voor gebruik op bijna elk apparaat hoe krachtig het ook is. Een app die de Microsoft Office-interface imiteert en waarmee we niet alleen kunnen lezen, maar ook PDF-documenten kunnen invullen, ondertekenen of meerdere documenten op verschillende tabbladen kunnen openen.

PDF-Xchange Editor

pdf
pdf

De laatste op de lijst is PDF Xchange Editor. Een applicatie die we kunnen gebruiken zonder naar de kassa te gaan en waarmee we PDF-documenten kunnen lezen, maar ook documenten kunnen bewerken en annotaties kunnen achterlaten of meerdere documenten uit dezelfde map kunnen openen. Met een aanpasbare gebruikersinterface heb je, als je functies tekortschiet, geen andere keuze dan te upgraden naar de betaalde versie.

Populair onderwerp