De juli-patch-dinsdag arriveert en daarmee ziet Windows 10 mei 2020 Update hoe een groot aantal nog aanwezige bugs worden gecorrigeerd

Inhoudsopgave:

De juli-patch-dinsdag arriveert en daarmee ziet Windows 10 mei 2020 Update hoe een groot aantal nog aanwezige bugs worden gecorrigeerd
De juli-patch-dinsdag arriveert en daarmee ziet Windows 10 mei 2020 Update hoe een groot aantal nog aanwezige bugs worden gecorrigeerd
Anonim

Midden in de week is het tijd om over updates te praten, maar deze keer moeten we het ook hebben over Microsoft's Patch Tuesday. Het is het moment dat elke tweede dinsdag van de maand plaatsvindt waarop het Amerikaanse bedrijf nieuwe updates uitbrengt voor verschillende versies van Windows.

En zoals het gebeurde in juni met die gigantische patch, nu ontvangt Windows 10 mei 2020 Update opnieuw een nieuwe update gericht op het corrigeren van enkele bugs en fouten aanwezig sinds de dag van zijn laat los. Een Patch Tuesday met build 19041.388 naar Windows 10 2004.

Verbeteringen en nieuwe functies

gefaald
gefaald
 • Deze build verbetert de beveiliging in de Microsoft Store.
 • Updates toegevoegd om beveiliging te verbeteren bij het gebruik van invoerapparaten (zoals een muis, toetsenbord of stylus).
 • Updates komen eraan beveiliging verbeteren wanneer Windows basisbewerkingen uitvoert.
 • Updates toegevoegd aan bestanden opslaan en beheren.
 • Er is een probleem opgelost in bepaalde apps die de eigenschap ImeMode gebruiken om de Input Method Editor (IME)-modus te besturen in Windows 10, versie 2004 (de update van mei 2020). Dit probleem voorkomt bijvoorbeeld dat de invoermodus automatisch overschakelt naar Kanji of Hiragana.
 • Repareert een bug die het gebruik van PowerShell kan verhinderen om de systeemlandinstelling op Server Core-platforms te wijzigen.
 • Deze update verhelpt een probleem dat ertoe kan leiden dat bepaalde games en apps visuele vervorming vertonen bij het wijzigen van het formaat in de venstermodus of bij het overschakelen van volledig scherm naar de venstermodus.
 • Een probleem opgelost waardoor lsass.exe kon mislukken met de foutmelding: "Een kritiek systeemproces, C:\WINDOWS\system32\lsass.exe, is mislukt met statuscode c0000008. De machine zou nu ". opnieuw moeten opstarten
 • Verhelpt een bug die ertoe kan leiden dat sommige toepassingen geen documenten kunnen afdrukken die afbeeldingen of grote bestanden bevatten na het installeren van Windows-updates die op 9 juni 2020 zijn uitgebracht.
 • Verhelpt een bug waardoor je geen verbinding kunt maken met OneDrive via de OneDrive-app. Dit probleem doet zich voor op sommige oudere apparaten of apparaten met oudere toepassingen die gebruikmaken van oude filterstuurprogramma's voor bestandssystemen. Als gevolg hiervan kan dit voorkomen dat deze apparaten nieuwe bestanden downloaden of eerder gesynchroniseerde of gedownloade bestanden openen.
 • Er is een reeks patches toegevoegd om de beveiliging te verbeteren in Microsoft Scripting Engine, Windows App Platform and Frameworks, Microsoft Store, Windows Graphics, Windows Input and Composition, Windows Media, Windows Shell, Windows Fundamentals, Windows Management, Windows Kernel, Windows Hybrid Cloud Networking, Windows Storage en Filesystems, Windows Update Stack, Windows MSXML, Windows File Server and Clustering, Windows Remote Desktop, Internet Explorer, Microsoft Edge Legacy en Microsoft JET Database Engine.

Tussen haakjes, Microsoft heeft aangekondigd dat vanaf deze maand de verschillende updates die het uitbrengt voor Windows de RemoteFX vGPU-functie zullen uitschakelen Deze overschrijving is te wijten aan een ontdekt beveiligingsprobleem en zodra deze functie is uitgeschakeld, mislukken pogingen om virtuele machines (VM's) te starten en worden de volgende foutmeldingen weergegeven:

 • "De virtuele machine kan niet starten omdat alle GPU's die RemoteFX ondersteunen, zijn uitgeschakeld in Hyper-V Manager."
 • "De virtuele machine kan niet starten omdat de server niet genoeg GPU-bronnen heeft."

Als u RemoteFX vGPU opnieuw inschakelt, krijgt u een bericht dat lijkt op het volgende:

"We ondersteunen de RemoteFX 3D-videoadapter niet langer. Als u deze adapter nog steeds gebruikt, loopt u mogelijk risico op beveiligingsrisico's. Meer informatie (https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2131976”

Samen met Windows 10 2004 zijn updates ook uitgebracht voor andere versies van het besturingssysteem in het geval van Windows 10 oktober 2018 Update via build 17763.1339 en voor de Windows 10 versies 1803 in build 17134.1610, 1709 in build 16299.1992 en 1607 in build 14393.3808.

Populair onderwerp