Apple Music en Apple TV+: twee Apple-applicaties die geruchten al in de baan van Windows 10 plaatsen

Inhoudsopgave:

Apple Music en Apple TV+: twee Apple-applicaties die geruchten al in de baan van Windows 10 plaatsen
Apple Music en Apple TV+: twee Apple-applicaties die geruchten al in de baan van Windows 10 plaatsen
Anonim

Een van de meest voorkomende klachten van Windows 10-gebruikers als het gaat om applicaties, is aan de ene kant het chaotische karakter van de Microsoft Store als het gaat om het vinden van de gewenste toepassing en anderzijds, zij het in mindere mate, de afwezigheid van enkele openstaande aanvragen

En als we ernaar kijken, terwijl Microsoft zijn applicaties naar andere concurrerende platforms brengt, in het geval van Android door Google of iOS als we naar Apple kijken, andersom, gebeurt het meestal niet in de zelfde manier. Vooral in het geval van de firma Cupertino. Apple heeft momenteel slechts twee apps voor Windows 10, iets dat binnenkort kan veranderen als we naar geruchten luisteren.

Apple Music en Apple TV+

Apple Music
Apple Music

Dit is wat ze zeggen van Aggiornamenti Lumia op hun Twitter-account, waar ze melden dat Apple de komst van twee van zijn eigen applicaties zou kunnen voorbereiden, zodat ze kunnen worden geïnstalleerd op computers met Windows 10. Twee applicaties die zouden worden toegevoegd aan iTunes en iCloud.

Pages, Numbers of Keynote weggooien, waarvan de lancering niet veel zin zou hebben, de waarheid is dat er niet al te veel kandidaten over zijn, maar er zijn twee zeer sappige onder de mogelijke waar alle tekenen naar wijzen. Het gaat over Apple Music en Apple TV+.

Apple TV
Apple TV

Apple's audio- en videostreaming en zijn twee bridge-apps zijn mogelijk de volgende die het Windows-ecosysteem ondersteunen. En in beide gevallen om te proberen klanten naar beide platforms te lokken en incidenteel te voldoen aan de behoeften van iOS-gebruikers die ook een Windows-computer gebruiken in plaats van macOS.

In het geval van Apple TV+, de meest recente service van de twee genoemde, is het vermeldenswaard Apple's poging om het naar andere ecosystemen te brengen, iets dat al was gebeurd met AppleMuziek. In beide gevallen hebben ze, zowel met het muziekplatform als met de streaming videodienst, respectievelijk Samsung- en LG-televisies bereikt.

Populair onderwerp