Edge verbetert het browsen in de privémodus: de strikte modus kan met één klik worden geactiveerd

Inhoudsopgave:

Edge verbetert het browsen in de privémodus: de strikte modus kan met één klik worden geactiveerd
Edge verbetert het browsen in de privémodus: de strikte modus kan met één klik worden geactiveerd
Anonim

Edge is een behoorlijk alternatief geworden als het gaat om het kiezen van een webbrowser. We kunnen natuurlijk voor Chrome kiezen, maar de komst van de Chromium-engine in Edge was een verademing die veel gebruikers heeft overtuigd om de browser van die van Redmond te geven.

Ondersteuning voor extensies is grotendeels de schuld, maar het succes van Edge is niet alleen verankerd in één punt, Fast Browser, is ook een veilig alternatief dat de privacy van gebruikers zoekt en het laatste voorbeeld wordt weerspiegeld met de komst vaneen radicalere manier om privé browsen te controleren

Strikte modus in één klik

Privé 3 Kopie
Privé 3 Kopie

In de privémodus, of privé browsen of incognitomodus, omdat elke browser een andere naam heeft om dezelfde functie aan te duiden, dwingt het de browser om geen enkele vorm van informatie met betrekking tot onze navigatie. Zoekgeschiedenis, formulieren, gedownloade bestanden… alles wordt vergeten als je de privémodus sluit

Edge heeft ook verschillende niveaus bij het surfen op het net, met name three, die van een meer tolerante modus naar een meer beperkende modus gaan:

  • Basic die de meeste trackers toelaat, maar potentieel schadelijke blokkeert.
  • De gebalanceerde modus, de aanbevolen modus, die de meeste trackers blokkeert
  • De strikte modus die bijna alle trackers blokkeert en tegelijkertijd browseproblemen kan veroorzaken vanwege de hoge bescherming.

En nu profiteert In de privémodus van strikte bescherming, zodat we maximale bescherming kunnen instellen wanneer we rechtstreeks vanuit de privémodus browsen zonder de browserinstellingen te doorlopen.

Privé 2 Kopie
Privé 2 Kopie

Strikte modus tracking-beveiliging kan worden ingeschakeld in de privémodus als we de nieuwste versie van Edge hebben binnen het Canarische kanaal (86.0.573.0), die hiervan kan worden gedownload link.

Bij het openen van deze modus door op "Nieuw venster in privé" te drukken binnen de opties, zien we hoe een tabblad verschijnt dat we moeten verplaatsen om de strengste beveiligingsmodus te activeren. Zodra deze modus is geactiveerd, wordt deze ingesteld als de standaard voor privé-browsingsessies.

Populair onderwerp